Мицрософт не планира да ускоро објави Виндовс 10 19Х2 верзије

 Ажурирање за Виндовс 10 19Х2

Слика љубазношћу: ТхеНектВеб

То је открио нови извештај објављен раније ове недеље Мицрософт је већ започео рад на следећем великом ажурирању за Виндовс 10 која ће бити објављена у октобру 2019. Следеће ажурирање за Виндовс 10 стиже у априлу 2019, а друго велико ажурирање у години биће објављено у октобру 2019.

Извештај је открио постојање Виндовс 10 19Х2 Буилд 18823 и сугерише да компанија већ тестира следеће велико ажурирање функција. Очекује се да ће ажурирање, интерно названо 19Х2, бити лансирано у другој половини године, али верзије за преглед још нису спремне за бета тестирање.Још 2017. године, Мицрософт је креирао Скип Ахеад прстен који има ограничене Инсајдере који могу да добију преглед будућих ажурирања пре него што стигну у Фаст Ринг. Скип ахеад ринг ће ускоро бити поново отворен за тестере који ће добити прилику да почну да се играју са раним верзијама.

Данас смо приметили нови твит Мајкрософтовог Брандона ЛеБланка који је открио да произвођач софтвера не планира да ускоро објави верзије у Скип Ахеад рингу. У свом твиту, ЛеБланц је приметио да нас још неколико недеља дели од нових издања Скип Ахеад.

Ако не сада, компанија би могла да почне да испоручује прву верзију оперативног система Виндовс 10 19Х2 Инсајдерима крајем фебруара или можда почетком марта.

Виндовс 10 19Х2 стиже касније ове године

Очекује се да ће ажурирање, интерно названо 19Х2, бити лансирано у октобру 2019. Нема информација о томе шта ће ово ажурирање увести, али се у овом издању очекују велике промене и побољшања постојећих функција.

У овом тренутку, Мицрософт је заузет развојем ажурирања за Виндовс 10 Април 2019 (кодног назива 19Х1 и такође познатог као верзија 1903). Виндовс 10 19Х1 (априлско ажурирање 2019.) још није финализовано, али компанија у овом тренутку не би требало да уводи велике промене.

 Лигхт Старт мени

Бављење грешака за ажурирање за април 2019. је већ почело, а компанија сада исправља грешке уместо да додаје велике нове функције.

Као што име сугерише, ажурирање ће почети да излази у јавност у априлу 2019. године и очекује се да ће Мицрософт користити своје машинско учење и АИ технологију како би ово следеће ажурирање прошло много лакше.

Популар Постс