Мицрософт не планира да присили апликацију Виндовс 10 Маил да отвара везе у Едге-у

 Мицрософт Едге са сетовима

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Раније ове године, Мицрософт је тестирао нову функцију у апликацији Виндовс 10 Маил која би имала натерао кориснике да отворе везе које се налазе у имејловима у Мицрософт Едге претраживачу без обзира на избор који корисници имају као подразумевани претраживач.

За Виндовс инсајдере у кругу Прескочи напред, почећемо да тестирамо промену где ће се везе на које се кликне у апликацији Виндовс Маил отварати у Мицрософт Едге-у, што пружа најбоље, најбезбедније и конзистентније искуство на Виндовс 10 и на свим вашим уређајима. Са уграђеним функцијама за читање, вођење белешки, Цортана интеграцију и лак приступ услугама као што су СхареПоинт и ОнеДриве, Мицрософт Едге вам омогућава да будете продуктивнији, организованији и креативнији без жртвовања трајања батерије или безбедности. Као и увек, радујемо се повратним информацијама наше ВИП заједнице, објаснио је Мицрософт у посту на блогу.Мицрософт је желео да примора кориснике Виндовс 10 Маил-а да користе Мицрософт Едге претраживач за везе е-поште уместо вашег подразумеваног претраживача. Вреди напоменути да је тест рађен на верзији за преглед следећег великог ажурирања кодног назива Редстоне 5. Као што се очекивало, ова функција можда никада неће стићи до јавног издања оперативног система.

Ако се верује да су извештаји тачни, Мицрософт вас више неће присиљавати да отварате везе из апликације Маил у Едге претраживачу.

 Апликација Виндовс 10 Маил

Процурели снимак екрана необјављене верзије апликације Виндовс 10 Маил сугерише да ће постојати опција да се конфигурише како ће се отварати везе које се налазе у е-порукама. Апликација Маил која је процурила има прекидач за укључивање или искључивање за отварање веза у Мицрософт Едге-у.

Лева бочна трака у апликацији Маил такође нам пружа ближи поглед на нове иконе за фасцикле поште и мало побољшан интерфејс.

Популар Постс