Мицрософт не планира да објави нову верзију Виндовс 10 Инсидер ове недеље

 Старт мени у оперативном систему Виндовс 10

Мицрософт напорно ради на додавању нових функција и побољшања у своје следеће велико ажурирање кодног назива 19Х1 које компанија планира да објави на пролеће/април 2019.

Брандон ЛеБланц из Мицрософта потврдио је да Мицрософт ове седмице неће објавити ниједну нову верзију Фаст Ринга за инсајдере.

Дан захвалности је у четвртак и многи Мицрософтови инжењери заједно са другим Американцима одлазе да буду са својим породицама, има смисла не објављивати нове и непроверене верзије у Фаст Рингу.Генерално, нова верзија пролази кроз доста интерног тестирања и тим ради на проблемима пријављеним током интерног тестирања и након објављивања. Овај процес захтева много времена које треба да утроше Мицрософт инжењери.

Али очекујемо да ће Мицрософт објавити нову верзију већ следеће недеље вероватно у уторак или среду са новим функцијама и побољшањима.

#ВиндовсИнсидерс ове недеље нема нових верзија јер сви издвајамо време да прославимо амерички Дан захвалности са нашим породицама. Срећан Дан захвалности!, твитовала је Мајкрософтова Дона Саркар.

Као што је раније објављено, Мицрософт би требало да објави Виндовс 10 19Х1 за ширу јавност у пролеће 2019. Ако је потребно да се уради претходни план, онда би Мицрософт требало да буде у могућности да финализује РТМ верзију у марту 2019. са јавним увођењем заказаном за Април.

Претходни Виндовс 10 19Х1 верзија 18282 је објављен прошле недеље са много нових функција, а најважнија међу њима је била увођење Светле теме то мења изглед и осећај радне површине, Акционог центра, па чак и траке задатака.

Мицрософт је избацио буилд са Побољшања штампача , нове функције наратора, Подешавање осветљености се мења и један ажурирана страница са подешавањима Виндовс Упдате .

Инсајдерске верзије Виндовс 10 19Х1 тренутно су доступне само Инсајдерима који су уписани у Фаст Ринг ради тестирања и очекујемо да ће Мицрософт додати много нових функција у наредним данима или месецима пре него што финализира РТМ верзију следеће године.

Виндовс 10 19Х1 друге промене

Прича се да ће Виндовс 10 19Х1 додати подршку за дуго очекивани интерфејс фокусиран на картице под називом „Сетови“. Последњи пут Мицрософт је рекао да компанија још увек ради на интерфејсу Сетс и још увек нема ЕТА за дељење.

Популар Постс