Мицрософт не планира да донесе емоџије за Виндовс 11 у Виндовс 10

 Освежавање емоџија за Виндовс 11

Мицрософт је коначно почео да уводи нове емоџије засноване на Флуент Десигн-у корисницима Виндовс 11 у продукцијском каналу. Ново искуство емоџија је засновано на Мицрософт-овом Флуент Десигн-у и одговара модерном изгледу и осећају Виндовс 11. Овај нови Флуент пакет емоџија такође подржава Уницоде емоји верзију 13.1 или новију.

Ново искуство са емоџијима је у употреби Виндовс 11 КБ5007262 (Буилд 22000.348), што је ново опционо кумулативно ажурирање и неће се преузети или инсталирати без дозволе корисника.

КБ5007262 је опционо кумулативно ажурирање, али Мицрософт каже да не би требало много да прође пре него што искуство са емоџијима постане активно као део обавезног ажурирања за Виндовс 11. Другим речима, ове нове емоџије можете очекивати у издању закрпе у уторак за децембар 2021. .Нажалост, изгледа да Мицрософт нема планове да уведе ове модерне емоџије у Виндовс 11. Емоџији за Виндовс 11 ће остати ексклузивни за нови оперативни систем, а корисници Виндовса 10 неће добити нове емоџије, барем за сада. Међутим, ово би се могло променити у будућности.

Детаљније погледајте нове емоџије у оперативном систему Виндовс 11

За разлику од претходних емоџија из Виндовс Пхоне ере, нови и освежени емоџији изгледају модерно, шарено и забавније. Међутим, нови емојији изгледају сасвим другачије од 3Д освежавања које је Мицрософт раније задиркивао.

 Виндовс 11 емоџи

Као што можете видети на горњим снимцима екрана, нови емојии оперативног система Виндовс 11 су заправо 2Д, а не 3Д. Мицрософтови постови и изјаве на друштвеним мрежама сугеришу да ће Виндовс 11 такође добити 3Д емоџије, сличне Мицрософт тимовима и Скипе-у.

Међутим, чини се да ће подразумевани доживљај емоџија бити само 2Д.

Иако емотикони не изгледају тако привлачно као они које је Мицрософт раније рекламирао на друштвеним медијима, освежени емоџији се уклапају у нови изглед Виндовс 11. Осврћући се на контроверзу, званичници Мајкрософта су објаснили да ће се 3Д емоџији појавити само у апликацијама које их подржавају. .

То значи да корисници могу да искусе ове 3Д емоџије у апликацијама као што су Мицрософт Теамс и Скипе.

Популар Постс