Мицрософт наводно тестира нове функције за Виндовс 10 продавницу апликација

 Мицрософт продавница на Виндовс 10

Дебитована још 2012. године, Виндовс Сторе (сада позната као Мицрософт Сторе) је продавница апликација која би у неком тренутку у потпуности заменила концепт Вин32 програма. Мицрософт Сторе полако постаје све бољи, број апликација се повећао и произвођач софтвера планира да продаје претплате преко продавнице апликација.

Мицрософт продавница, раније позната као Виндовс Сторе, ускоро ће добити велико ажурирање за Виндовс 10. Према извештају из веома поузданог извора, Мицрософт Сторе добија функцију за управљање претплатама, побољшања корисничког интерфејса, нову мрежу Ми Либрари и бренд- нови интерфејс за мени Мицрософт налога.

 Мицрософт Сторе чланствоРаније овог месеца, Мицрософт је тихо ажурирао Сторе новим филтером за претрагу који корисницима омогућава да пронађу претплате или чланства. Према извештају, Мицрософт ради на новом одељку који ће омогућити корисницима да управљају претплатама на услуге као што је Ксбок Гаме Пасс.

Мицрософт ради на следећим функцијама:

  • Флуент Десигн побољшања.
  • Нови одељак за управљање претплатом.
  • Нови изглед Мицрософт налога.
  • Библиотеци можете приступити са почетне странице.

 Необјављена исправка за Мицрософт Сторе

Изгледа да је Мицрософт заиста посвећен томе да Сторе постане јединствено одредиште за све. Током протеклих неколико месеци ствари су се на одређеном нивоу побољшале. Продавница се значајно побољшавала сваке године, али проблем недостатка апликација и даље постоји

Популар Постс