Мицрософт намерава да играње игара на Виндовс 10 учини још бољим

 Продавница апликација за Виндовс 10

Прошле године, Мицрософт је потврдио да јесте планира да побољша играње игара на рачунарима побољшањем продавнице . Мицрософт је још једном потврдио своје намере да побољша играње игара на Виндовс-у и компанија тражи повратне информације од корисника.

Мицрософт Сторе још увек има неколико проблема који би могли да утичу на искуство играња и то је нешто што софтверски гигант намерава да побољша. Крајем 2018. године, шеф Ксбок-а Фил Спенсер је на КСО18 догађају признао да Мицрософт има много посла на Виндовс-у.

Очекује се да ће Мицрософтово континуирано улагање у Виндовс Сторе пружити побољшана искуства играња која ће се свидети потрошачима.Недавно је Мицрософт најавио да жели да зна које функције по вашем мишљењу треба додати у Виндовс или уклонити како би се побољшало искуство играња.

Тим Ксбок жели ваш допринос о томе како да играње игара на Виндовс-у буде још боље! Погледајте Гаминг на Виндовс 10 Идеа Дриве за више детаља о томе како да помогнете, пише Мицрософт-ов Ксбок Инсидер Твитер ручица.

Неколико корисника је гласало за више корисних идеја. На пример, постоји предлог који препоручује Виндовс-у да аутоматски онемогући одређене процесе док игра игрице ради бољих перформанси. Други предлог је да се дозволи стримовање садржаја са рачунара на Ксбок конзолу.

Мицрософт још увек прикупља повратне информације и вероватно ће компанија радити на популарним предлозима. Нема назнака колико дуго ће гласање трајати, али ако сте заинтересовани, можете дати свој глас са овде .

Популар Постс