Мицрософт најављује велико ажурирање за апликацију Скипе за Виндовс 10

 Скипе УВП за Виндовс 10

Мицрософт се коначно у потпуности фокусира на Скипе УВП клијент који се може инсталирати из продавнице, а софтверски гигант је данас најавио ново ажурирање за Скипе УВП, које могу тестирати Инсајдери. Ново Скипе искуство долази са најбољим искуством позивања у класи, побољшаним интерфејсом и још много тога.

Мицрософт каже да нова Скипе апликација долази са новим функцијама за позивање и да је искуство позива боље него икада раније. Такође можете да прилагодите искуство групног позива, моћи ћете да превлачите и испуштате људе између платна позива.

Мицрософт такође дозвољава корисницима да снимају слике или снимке екрана које се називају снимци важних тренутака у оквиру позива. Мицрософт каже да је ова функција корисна за оне који не желе да забораве важне успомене. Такође можете лако да започнете дељење екрана током позива.Остале промене можете пронаћи у наставку:

  • Нови изглед – На основу ваших повратних информација, олакшали смо приступ вашим контактима и преглед.
  • Прилагодљиве теме – Изаберите боју и тему за свој Скипе клијент преко подешавања апликације.
  • И још много тога – побољшања наше медијске галерије, панела са обавештењима, искуства @помињања и још много тога.

Ажурирана верзија Скипе прегледа за Виндовс 10 такође долази са исправкама грешака и побољшањима. Ново искуство Скипе-а на Виндовс-у 10 је много боље него икада раније и можете га испробати сада тако што ћете се придружити програму Инсидер.

Популар Постс