Мицрософт најављује Сурфаце Хуб 2 са екраном од 50,5 инча

 Сурфаце Хуб 2

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Прошле године, Мицрософт је рекао да тренутна генерација Сурфаце Хуб уређаја добија замах широм света. Упркос гласинама и спекулацијама, Мицрософт остаје потпуно посвећен линији производа Сурфаце Хуб. Раније ове године извештај је открио да Мицрософт ради на следећој генерацији Сурфаце Хуб-а и могао би да буде објављен већ ове године.

Сурфаце Хуб је направио потпуно нову категорију уређаја и софтверски гигант подиже искуство на виши ниво са најновијим моделом.Мицрософт је данас у блог посту најавио нови Сурфаце Хуб 2 са побољшаном верзијом оперативног система Виндовс 10.

Мицрософт Сурфаце Хуб 2 има елегантнији дизајн и приступачнији је да се уклапа у сваки радни простор или стил рада. Мицрософт је дизајнирао Сурфаце Хуб 2 и за продуктивност и за креативност.

Сурфаце Хуб 2 је дизајниран од самог почетка да га користе тимови – да извуче људе са својих места, да се повежу и дају идеје, без обзира на локацију. Нови Сурфаце Хуб 2 је елегантнији, агилнији и приступачнији да се уклапа у било који радни простор или стил рада, наводи компанија у блог посту.

Прекрасан Сурфаце Хуб 2 има 50,5-инчни мулти-тоуцх екран са 4К резолуцијом. Долази са оперативним системом Виндовс 10, Мицрософт Вхитебоард, Цлоуд, Мицрософт Теамс и Оффице 365.

Сурфаце Хуб 2 – Виндовс 10 уређај за продуктивност

Сурфаце Хуб 2 има иновативан дизајн са уграђеним 4К камерама које се ротирају са уређајем. Може се скалирати и прилагодити вашем радном простору, а технологија ротације у основи омогућава људима да раде на начин који им одговара без бриге о оријентацији садржаја.

Џиновски екран Сурфаце Хуб 2 нуди више употребљивог простора за креирање и сарадњу.

 Сурфаце Хуб 2 дизајн

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Сурфаце Хуб 2 подржава постављање плочица, што значи да корисник може да постави уређаје заједно да раде истовремено у различитим софтверима. Сурфаце Хуб 2с који су поређани заједно омогућавају корисницима да прикажу више делова садржаја један поред другог на сваком уређају. Мицрософт објашњава да би тим могао да ради истовремено на ПоверПоинт, Мицрософт Вхитебоард и ПоверБИ.

На крају, али не и најмање важно, нови Сурфаце Хуб 2 долази са функцијом пријављивања за више корисника која читаву сарадњу чини безбедном и природном. Саиграчи могу да се аутентификују у истом радном простору Сурфаце Хуб 2 и приступе својим документима.

Страствени смо у стварању искустава која омогућавају технологији да бледи у позадини, тако да људи и тимови могу да буду што продуктивнији и креативнији, каже Панос Панај, директор за производе, Мицрософт.

Мицрософт каже да ће ове године тестирати Сурфаце Хуб 2 са одабраним комерцијалним купцима, а уређај ће постати доступан за куповину свима 2019.

Популар Постс