Мицрософт најављује нову Оффице апликацију за Виндовс 10

 Нове иконе за Оффице апликације

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је недавно објавио нови Виндовс 10 Буилд 18305 за инсајдере уписане у Фаст Ринг са много нових функција. Промене укључене у ову верзију део су ажурирања за Виндовс 10 19Х1 које би требало да буде објављено у јавности у априлу 2019.

Најновија верзија долази са много нових функција као нови поједностављени почетни изглед, подршка за Виндовс Сандбок , и још.



Уз нови Старт Лаиоут, Мицрософт је објавио и нову Оффице апликацију. Нова апликација се зове Оффице и приказује најновије документе заједно са повезивањем са Оффице апликацијама пружајући брз приступ уграђеним алатима.

Моћи ћете да отворите Оффице документе као што су Ворд, Екцел итд., само једним кликом. Оффице долази са новим иконама које уносе модерно искуство у пакет за продуктивност. Апликација вам такође омогућава да се повежете са Оффице апликацијама инсталираним на вашем рачунару и олакшава вам да пронађете све своје датотеке на једном месту.

 Оффице апликација за Виндовс 10

Апликација је одлична полазна тачка за Оффице која вам помаже да лако пронађете све своје датотеке на једном месту или лако приступите било ком Оффице решењу које вам је доступно. Зна да вас повеже са Оффице богатим клијентима ако су инсталирани на вашем рачунару или ће вас послати на веб верзију Оффицеа ако нису, објашњава Мицрософт.

Нова Оффице апликација долази са могућношћу прилагођавања са другим линијама пословних апликација које користе Азуре Ацтиве Дирецтори за унос корпоративног бренда у апликацију.

Оффице апликација је тренутно доступна Виндовс 10 превиев буилд 18305 и очекује се да ће Мицрософт укључити Оффице апликацију у јавну верзију свог следећег великог ажурирања кодног назива 19Х1.

Популар Постс