Мицрософт најављује нове функције за апликацију Виндовс 10 Снип & Скетцх

 Функција исецања екрана у оперативном систему Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је недавно представио велико ажурирање за нови алат за исецање оперативног система Виндовс 10 и додаје неколико нових функција. Најновије ажурирање за Снип & Скетцх унапређује апликацију на верзију 10.1809.2964.0 и долази са неким побољшањима.

Снип & Скетцх је нова апликација доступна за уређаје са ажурирањем за Виндовс 10 октобар 2018. требало би да замени стари стари алат за сечење у блиској будућности . Интерфејс Снип & Скетцх је бољи од алатке за исецање, а апликација такође преузима напредне функције са ажурирањима преко продавнице.Мицрософт је развио неке нове функције за Снип & Скетцх, али тренутно су нове промене доступне само за Виндовс инсајдере у Фаст рингу.

Према дневнику промена који се дели у посту на блогу, постоји нова опција у апликацији која би вам омогућила да додате ивицу вашим снимцима екрана. Ово је мала, али корисна промена ако планирате да налепите снимак екрана у апликацију или разговор који има исту боју као позадина вашег снимка екрана.

 Апликација Снип анд Скетцх

Мицрософт такође тестира нову функцију под називом „штампање“ која ће вам помоћи да задржите физичку копију снимака екрана. То значи да можете одштампати снимак екрана ПДФ-а тако што ћете додирнути дугме за штампање на траци са алаткама.

Мицрософт прецизира опције чувања. Приметићете да ће апликација избацити оквир за потврду ако затворите прозор без чувања промена које сте направили на снимку екрана. Друга промена је да ће подразумевано име датотеке на снимку екрана укључивати временску ознаку да би се разликовала од других слика.

 Страница подешавања Снип анд Скетцх

Апликација Снип & Скетцх сада подржава јпг и гиф типове датотека. Ажурирање је такође реконструисало страницу са подешавањима и сада ћете пронаћи опцију као што је аутоматско копирање у међуспремник, чување исечака, чување контуре и још много тога.

Стицки Нотес ажурирање

 Виндовс 10 лепљиве белешке

Слика љубазношћу: АЛумиа

Мицрософт је такође најавио ново ажурирање за апликацију Стицки Нотес. Мицрософт Стицки Нотес је још једна апликација за вођење белешки за Виндовс 10 и добила је нови дизајн са ажурирањем за октобар 2018.

Ево шта је ново у најновијем ажурирању за лепљиве белешке:

  • Апликација Стицки Нотес сада има тамнију тамну тему и видљива је у целој апликацији, укључујући странице са подешавањима.
  • Функција синхронизације је сада бржа.

Популар Постс