Мицрософт најављује краће време објављивања за Мицрософт Сторе

 Мицрософт продавница у оперативном систему Виндовс 10

Мицрософт продавница можда нема највећу колекцију апликација, али Мицрософт заиста жели да корисници лако пронађу апликације. Корисници би требало да буду у могућности да пронађу оно што траже у Мицрософт Сторе-у. Другим речима, откривање апликације не би требало да представља проблем. Мицрософт је направио много промена у продавници тако да ће људи добити прилагођено искуство са апликацијама, али најбољи начин да обавестите кориснике о апликацијама које су им потребне је ажурирање листе у Мицрософт Сторе-у. То, наравно, раде програмери апликација. Програмери могу да додају и ажурирају детаље о кључним карактеристикама апликације. Они могу да додају снимке екрана и видео трејлере који наглашавају шта апликација најбоље ради.

Међутим, чак и након што програмери то ураде, потребно је време пре него што се садржај објави. Али Мицрософт каже да је проблем решен. Мицрософт обећава да ће слање ствари попут дневника промена, нових снимака екрана, итд. бити објављено много брже него раније. Постоји још један процес сертификације који траје од неколико сати до три дана. Након што се сертификација заврши, промене ће бити објављене у Мицрософт Сторе-у у року од сат времена.

Мицрософт није побољшао време објављивања ажурираних пакета апликација. И даље ће им требати до три радна дана да буду објављени у Мицрософт Сторе-у. Ако сте програмер и желите да објавите апликацију или игру по први пут, Мицрософт вам препоручује да пошаљете пакет апликације три дана пре заказаног дана за објављивање. Постоји и одељак Планирано у којем можете одредити датум и време објављивања по вашем избору.Ако сте корисник Мицрософт Сторе-а, онда знате да се програмери обично не труде да обезбеде евиденцију промена или новије снимке екрана и видео трејлере своје ажуриране апликације. Само неколико програмера посвећених Мицрософт Сторе-у ће објавити ажурирани дневник промена и друге ствари. Надамо се да ће брже време објављивања бити довољно за програмере да пошаљу евиденцију промена у наследну ажурирану апликацију.

Популар Постс