Мицрософт најављује ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. за крај маја

 Виндовс 10 Старт мени

Мицрософт је данас најавио ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019, заједно са новом стратегијом за распоред издавања Виндовс Упдате-а и већом транспарентношћу у том погледу. Мицрософт је такође званично најавио датум објављивања следећег ажурирања функција за Виндовс 10 и неће стићи овог месеца.

Ажурирање оперативног система Виндовс 10 за мај 2019. долази са низом побољшања менија Старт, Акционог центра, апликације Подешавања и још много тога. Такође представља ново искуство Виндовс светле теме, Виндовс Сандбок и неколико других функција.

Очекује се да ће ажурирање оперативног система Виндовс 10 за мај 2019. почети да се бесплатно издаје на компатибилне уређаје крајем маја 2019. Инсајдери су тестирали Виндовс 10 верзију 1903 током последњих неколико месеци и ажурирање је коначно спремно за Релеасе Превиев Ринг.Након месец дана тестирања са Релеасе Превиев Ринг Инсидерс, потпуно припремљено ажурирање биће спремно за јавну употребу до краја маја.

Са задовољством могу да најавим да ће ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. почети да буде доступно следеће недеље у прстену за преглед издања за оне у програму Виндовс Инсидер. Почећемо ширу доступност крајем маја за комерцијалне купце, кориснике који изаберу ново ажурирање за мај 2019. за свој Виндовс 10 рачунар путем провере ажурирања и клијенте чији се уређаји приближавају крају подршке за дато издање, рекао је Мицрософт у блогу пошта.

Популар Постс