Мицрософт наговештава велику надоградњу оперативног система Виндовс 10 са визуелним реновирањем

 Виндовс 10 УИ надоградња

Сви знамо да ће ажурирање за Виндовс 10 21Х2 „Сун Валлеи“ бити велика ствар за оперативни систем, али сада – након што је Мицрософт објавио нову документацију – коначно имамо званичну потврду.

Према бројним гласинама, десктоп интерфејс Виндовс 10 ће добити потпуно нови изглед са ажурирањем Сун Валлеи-а 2021. Мицрософт такође ради на „великим“ побољшањима за Старт мени, Ацтион Центер, Таскбар и Виндовс апликације.

У новој листи послова коју смо уочили, Мицрософт је потврдио да се Виндовс враћа на потрошачко тржиште уз свеобухватно визуелно преуређење.Као што можда знате, последњих неколико ажурирања оперативног система Виндовс 10 било је веома пословно фокусирано и досадно. Са ажурирањем Сун Валлеи-а, Мицрософт жели да осигура да се Виндовс сматра најбољим оперативним системом за кориснике.

У овом тиму ћете сарађивати са нашом кључном платформом, Сурфаце-ом и ОЕМ партнерима како бисте оркестрирали и пружили свеобухватно визуелно подмлађивање Виндовс искуства како би сигнализирали нашим клијентима да се Виндовс ВРАТИО и осигурали да се Виндовс сматра најбољим корисничким ОС искуством за купаца, Мицрософт је приметио у а списак послова објављено у октобру 2020.

Мицрософт још није спреман да разговара о специфичностима, али је технолошки гигант појаснио да намерава да изгради дивна, углађена, култна искуства за будућност Виндовс-а.

 Виндовс 10 контекстни мени

Мицрософт концепт контекстног менија

Мицрософт је напорно радио како би осигурао да се велика надоградња оперативног система Виндовс 10 споји са другим естетским променама које је компанија унела у своју линију производа. Током протеклих неколико месеци, произвођач софтвера је оперативном систему додао функције везане за ВинУИ да би се олакшала предстојећа побољшања дизајна.

Бета тестирање ажурирања за Виндовс 10 Сун Валлеи

У развоју софтвера, а посебно циклусу развоја Виндовс-а, постоји тачка у којој програмери и инсајдери тестирају софтвер за преглед пре него што допусте нормалним корисницима да га испробају.

Према изворима, ажурирање за Виндовс 10 21Х2 (Сун Валлеи) коначно може достићи ову фазу тестирања, а верзије за преглед са мањим побољшањима корисничког интерфејса могле би бити објављене до краја фебруара.

Након Мицрософтове уобичајене фазе развоја и тестирања, верзије Инсајдера би требало да буду последња фаза тестирања пре него што дођу до јавности. Ако последње јавно бета тестирање прође добро, очекујемо да ће Мицрософт одјавити РТМ кандидата током лета и кренути даље са пружањем ажурирања Сун Валлеи корисницима пре него касније.

Ажурирање: Мицрософт је тихо уредио листу послова како би уклонио референце на свеобухватно визуелно преуређење и друга велика обећања.

Популар Постс