Мицрософт наговештава нови Сурфаце Дуо 2 са 5Г и надограђеном камером

 Сурфаце Дуо 2 са 5Г

Сурфаце Дуо је био први Мицрософтов телефон са два екрана који је лансиран у САД и Европи. Сурфаце Дуо је добио различите критике и чини се да се компанија спрема да лансира телефон са два екрана следеће генерације са подршком за 5Г и побољшаном камером, према недавним листама које смо уочили.

Прегршт нових огласа за посао на Мицрософтовој веб локацији за каријеру даје снажан наговештај да компанија ради на Сурфаце Дуо 2 кодног имена Зета са 5Г везом.

Софтверски гигант је већ уклонио огласе за посао, али још увек постоји најмање једно радно место Мицрософт-ова страница о каријери и тражи СВ/ФВ инжењера ИИ на Тајвану. У листи послова, Мицрософт је навео да је на путу да створи нова искуства са Сурфаце Дуо-ом и планирају да омогуће 5Г подршку како би у потпуности изразили визију Мицрософта.Мицрософт тражи искусне појединце који су упознати са развојем радио-фреквентних модула, који укључује ЛТЕ и 5Г.

Пословна задужења ће обухватити рад у тиму људи са великим утицајем који дизајнирају и кодирају РФ драјвере, РФ плочу, укључујући ЛТЕ и 5Г технологије, фабричке алате, модемске протоколе, сертификате мобилних оператера и ПТЦРБ/ГЦФ сертификате на Сурфаце Дуо уређају, компанија приметила.

На основу горњег описа, прилично је лако претпоставити шта Мицрософт овде има у продавници. Јасно је да компанија жели да омогући 5Г подршку у предстојећем Сурфаце Дуо-у, који носи кодни назив Зета.

Надоградња камере Сурфаце Дуо 2

Сурфаце Дуо друге генерације ће такође имати одличну камеру, коју је прошле године обећао Мицрософт Панос Панаи.

У један од огласа за посао , Мицрософт је потврдио да намерава да користи машинско учење и вештачку интелигенцију како би креирао ново искуство камере које ће значајно побољшати обраду слике.

 Сурфаце Дуо прототип

Панос Панаи држи необјављени Сурфаце Дуо

У ствари, компанија такође планира да сарађује са независним програмерима на креирању нових апликација за камеру и уређивање фотографија за Дуо.

Иако ови огласи за посао не значе да ће Сурфаце Дуо 2 Зета бити лансиран ове године, они дају слику узбудљиве будућности и сада је потврђено да Мицрософт жели да се позабави недостацима тренутног телефона са два екрана.

Популар Постс