Мицрософт Лаунцхер за Андроид губи функцију временске линије

 Апликација Мицрософт Лаунцхер

Мицрософт Лаунцхер Бета је добио нека побољшања у најновијем ажурирању, укључујући подешавања распореда страница у режиму прегледа, али је ажурирање такође уклонило интеграцију Виндовс временске линије.

За оне који нису свесни, Виндовс временска линија је функција која вам омогућава да пратите своје активности на свим уређајима, тако да можете да пратите на којим апликацијама, веб страницама и документима сте радили протеклих недеља.

Виндовс временска линија је опциона за Виндовс 10 и такође је потцењена. Помоћу временске линије и Мицрософт покретача можете да видите документе и прозоре које тренутно имате отворене на рачунару.Виндовс временска линија је првобитно требало да нуди функционалност где сте стали и додата је у Мицрософт Лаунцхер прошле године. Интеграција временске траке у Мицрософт Лаунцхер омогућила је корисницима да покрећу веб странице и документе на којима сте радили у Едге или Оффице на својим рачунарима, директно са вашег мобилног уређаја.

Раније ове недеље, Мицрософт је објавио ажурирање Мицрософт Лаунцхер-а за оне који су у програму за преглед и то обезвређује временску линију. Мицрософт такође онемогућава породични родитељски надзор у покретачу.

Ова верзија је ажурирање које ће бити испоручено онима који нису тестери касније ове године, а такође долази са преко потребним побољшањима која би могла да побољшају целокупно искуство.

 Дневник промена Мицрософт Лаунцхер-а

На пример, Мицрософт Лаунцхер вам сада омогућава додавање апликација на почетни екран без кашњења и пада.

Исто тако, Мицрософт је такође побољшао функцију групе апликација. За оне који нису свесни, група апликација је нова функција за Сурфаце Дуо, која такође долази унапред инсталиран са Мицрософт апликацијама , и у основи вам омогућава да истовремено покренете две апликације на оба екрана.

Поред тога, ажурирање долази са још једном променом која ће побољшати кориснички интерфејс за пагинацију.

Ове промене нису револуционарне, али сада ћете моћи лакше да организујете свој Андроид почетни екран захваљујући исправкама грешака. Ово ажурирање је посебно корисно ако имате проблема са перформансама са Мицрософт Лаунцхер-ом на Андроид телефонима.

Популар Постс