Мицрософт Лаунцхер за Андроид добија побољшања корисничког интерфејса и трајања батерије

 Ажурирање Мицрософт Лаунцхер-а

За разлику од стандардног Андроид покретача, Мицрософт Лаунцхер изгледа и изгледа сасвим другачије од стандардног Андроида. Долази са тамним режимом, организованим менијем апликација и почетним екраном да бисте били у току са услугама као што су Мицрософт То До, Оутлоок, Календар и позадине са Бинг-а.

Мицрософт Лаунцхер за Андроид паметне телефоне је управо постао још бољи са новим ажурирањем које је доступно свима. Ажурирање је раније било доступно за бета кориснике и има функције као што је подршка за време испред екрана на Сурфаце Дуо-у и исправке на страници фееда у пејзажном режиму.

Према евиденцији промена, верзија Мицрософт Лаунцхер-а 6.2.201202.9334 такође укључује оптимизацију подешавања радног профила. Технолошки гигант је приметио да ажурирање долази са потрошњом батерије и побољшањима перформанси.Дневник промена ажурирања Мицрософт Лаунцхер-а јануара 2021

  • Побољшања перформанси и анимације.
  • Решава проблеме са уграђеним пакетом икона.
  • Исправља грешку која погрешно покреће страницу са пречицама када корисници превлаче нагоре на екрану.
  • Побољшања корисничког интерфејса за допуне апликације у фасцикли.
  • Додаје подршку за преглед, време испред екрана и ток креирања групе апликација преко контекстног менија на Сурфаце Дуо-у.

Мицрософт Лаунцхер није Андроид верзија Виндовс 10 за телефоне. Не долази са живим плочицама или Старт менијем, али је тренутно једна од најбоље оцењених апликација на Гоогле Плаи-у, захваљујући функцијама које је додао Мицрософт у последње две године.

Један од њих су ефекти замућења „Флуент Десигн“ прилагођене транспарентности, који изгледају одлично и са тамним и са светлим режимом.

 Индикатори апликације Ваш телефон

Поред Мицрософт Лаунцхер-а, Мицрософт је недавно ажурирао своју Апликација Ваш телефон са подршком за индикаторе (статусна трака) за све телефоне . Као што можете видети у горњој анимацији, ова функција у основи омогућава корисницима Андроид-а да виде свој статус мобилне мреже, Ви-Фи, Блуетоотх и репродукције музике директно са радне површине.

Популар Постс