Мицрософт Лаунцхер за Андроид ажуриран је новим функцијама

Мицрософт је данас објавио ново ажурирање за своју апликацију Лаунцхер за Андроид кориснике. Најновије ажурирање је доступно за преузимање за све Андроид кориснике. Ажурирање гура апликацију на нову верзију 4.11.

Најновије ажурирање долази са многим новим функцијама и побољшањима која су већ тестирали бета корисници Лаунцхер-а пре неколико недеља. Најновије ажурирање Мицрософт Лаунцхер-а сада долази са подршком за Мицрософтов Дигитал Ассистант Цортана вишеструки СМС и позивање.

Цортана сада може да одговара на текстуалну поруку заједно са интеракцијом са гласовним командама у исто време. Нова опција ће помоћи корисницима Цортане да буду у могућности да обављају више задатака у исто време.Мицрософт је такође побољшао искуство читања вести у Мицрософт Едге-у. Компанија је такође додала нови прекидач за сакривање индикатора страница.

Страница добродошлице и подешавања такође је добила побољшања уз опцију додавања компаније за уклањање екрана у режиму прегледа са новом подршком за превлачење и испуштање.

Такође су направљена побољшања у виџетима и контекстуалном менију, заједно са уобичајеним скупом исправки грешака које су укључене у најновије ажурирање стабилне верзије апликације Мицрософт покретач на Андроид уређајима.

Мицрософт је управо избацио ажурирање у Гоогле Плаи продавници и пошто је увођење постепено, неће сви корисници Андроида истовремено видети ажурирање у Плаи продавници. То би значило да ће апликација бити ажурирана у наредним данима или недељама за све кориснике Мицрософт Лаунцхер Андроид-а.

Мицрософт Лаунцхер је најомиљенија, преферирана и најчешће преузимана и коришћена апликација из Гоогле Плаи продавнице. Апликација има највише преузимања на Андроид-у и очекује се да ће се број од 10 милиона преузимања још више повећати у данима који долазе са Мицрософт избацивањем нових функција и побољшања апликације Лаунцхер.

Популар Постс