Мицрософт Лаунцхер 5.5 за Андроид је сада доступан са новим функцијама

 Апликација Мицрософт Лаунцхер

Мицрософт објављује ново ажурирање за своју апликацију Лаунцхер за Андроид кориснике. Ово ажурирање је доступно за кориснике који се нису пријавили као бета тестери и доноси нову верзију 5.5.

Мицрософт Лаунцхер 5.5 уводи низ нових функција, укључујући нову скривену функцију прикључне станице. Ова функција омогућава корисницима да сакрију док, али приступе апликацијама и виџетима. Мицрософт је такође побољшао подршку за значке обавештења и видећете значке обавештења за апликације за позиве и поруке.

Добијајте значке са обавештењима за апликације за позивање и размену порука без постављања Мицрософт Лаунцхер-а као подразумеваног помоћника. Поставите Лаунцхер као подразумевани помоћник за бољу прецизност, објашњава Мицрософт.Ново ажурирање такође долази са неким УКС побољшањима за пречице када је почетни екран закључан. Још једно ново побољшање долази у виду брже синхронизације картица задатака за Мицрософт и пословне/школске налоге.

Мицрософт редовно ради на додавању нових функција у своју Лаунцхер апликацију за кориснике Андроид уређаја који би желели да доживе дубоку интеграцију са Мицрософт услугама.

Најновије ажурирање је део таквог напора Редмонд Гиант-а који је постигао значајан напредак у томе да апликација ради што је могуће глатко за Андроид кориснике.

Популар Постс