Мицрософт лансира Теамс ПВА за Виндовс 10 С

 Мицрософт тимови за Виндовс 10 С

Мицрософт је првог дана Буилд 2018 најавио много детаља и функција за које се очекује да ће стићи у наредним месецима. Компанија најавио доступност функције Тимелине за иОС и Андроид кориснике .

Уз доступност временске линије за иОС и Андроид, Мицрософт је такође најавио нове функције које долазе у ПВА са следећом великом верзијом оперативног система Виндовс 10 компаније. Компанија је такође искористила прилику да најави да ће њен Слацк конкурент, Мицрософт Теамс, бити објављен као ПВА апликација.

Мицрософт тимови ће, међутим, бити доступни као ПВА апликација почевши од корисника Виндовс 10 С и очекује се да ће бити доступни свим корисницима Виндовс 10 у наредним месецима.Верзија за преглед апликације Мицрософт Теамс доступна је за кориснике оперативног система Виндовс 10 С од данас и може се преузети из Мицрософт продавнице.

У Буилд-у са задовољством најављујемо преглед апликације Теамс за Мицрософт Сторе. Ово издање означава важан корак у нашим текућим напорима да подржимо могућности прогресивне веб апликације (ПВА) у Виндовс-у, користећи рендеровање засновано на Едге-у и комбиновањем веб технологија са могућностима изворног ОС-а како бисмо пружили иновативно ново искуство, Мицрософт је рекао на конференцији за програмере Буилд.

Апликација Теамс за Виндовс 10 С ће сада подржавати функцију Аппс ин Цхат која омогућава корисницима да додају картицу са ботом у приватне разговоре. Ово ће ускоро бити доступно у верзији за преглед.

Мицрософт Теамс такође подржава интеграцију СхареПоинт-а што значи да ће корисници моћи да закаче СхареПоинт страницу како би имали дубоку сарадњу око СхареПоинт садржаја. Подршка за прилагодљиве картице такође долази у Мицрософт тим у прегледу за програмере који омогућава корисницима да шаљу садржај у разговорима заједно са подршком за датотеке.

Преглед програмера ће такође донети искуство мешовите стварности под називом Мицрософт Ремоте Ассист. Очекује се да ће Мицрософт открити више о апликацији Теамс ПВА у данашњој уводној речи, заједно са другим новим функцијама које долазе корисницима Виндовс 10.

Популар Постс