Мицрософт лансира Сурфаце Го ЛТЕ издање за 679 долара

 Сурфаце Го

Прошлог месеца на Сурфаце догађају у Њујорку, Мицрософт је представио Сурфаце Го, први таблет компаније Виндовс 10. Мицрософт каже да је Сурфаце Го најтањи и најлакши уређај у Сурфаце породици и да има екран од 10 инча који покреће комплетан Виндовс ОС са подршком за тастатуру и миш.

Мицрософтов Сурфаце Го је прилично приступачан и постоје два различита модела: основни долази са 64 ГБ еММЦ складиштења, а друга варијанта има 128 ГБ ССД унутра. Цена најприступачније варијанте је 400 долара, а друга је 550 долара.

Као што се очекивало, Мицрософтов Сурфаце Го ЛТЕ је сада званичан, а софтверски гигант је данас најавио уређај у посту на блогу. Сурфаце Го ЛТЕ Адванцед је намењен пословним организацијама и представља савршену комбинацију перформанси, преносивости и повезивостиМицрософтов нови пост на блогу каже да ће Сурфаце Го ЛТЕ имати 8 ГБ РАМ-а и 128 ГБ складишног простора, а коштаће 679 долара. Сурфаце Го ћете моћи да наручите у претпродаји у Мицрософт Сторе-у, БестБуи-у и другим продавницама касније данас.

До 22. новембра, Сурфаце Го са ЛТЕ Адванцед ће бити доступан на 23 тржишта и очекујемо још више у наредним месецима, саопштио је Мицрософт.

Популар Постс