Мицрософт лансира нову апликацију Фонт Макер за Виндовс 10

 Мицрософт Фонт Макер за Виндовс 10

Мицрософт је данас објавио да је избацио нову апликацију Фонт Макер за кориснике оперативног система Виндовс 10 у Мицрософт Сторе-у. Апликација је доступна за преузимање из Мицрософт Сторе-а.

Апликација Фонт Макер, као што име каже, омогућава корисницима да креирају сопствене фонтове. Омогућава корисницима да дизајнирају сопствене фонтове уз помоћ сваког слова и симбола пре него што их конфигуришу у оперативном систему Виндовс 10.

Мицрософт који је објавио нову Виндовс 10 Буилд 17704 јуче је најавио побољшања апликације Фонт Макер. Апликација такође са собом доноси подршку за оловке што значи да ће корисници моћи да користе Сурфаце Пен да скицирају било који посебан фонт пре него што га ставе на употребу у Виндовс 10.Апликација омогућава корисницима да креирају и користе нови фонт у оперативном систему Виндовс 10 осим подразумеваних фонтова који су већ доступни корисницима. Мицрософт је објавио апликацију у Мицрософт Сторе-у 3. марта и од тада је доступна за преузимање.

Са апликацијом Мицрософт Фонт Макер можете користити своју оловку да креирате прилагођени фонт заснован на нијансама вашег сопственог рукописа, рекла је шефица програма Мицрософт Виндовс Инсидер Дона Саркар у посту на блогу.

Међутим, желимо да обавестимо наше кориснике да ће апликација Фонт бити доступна за преузимање само за кориснике који су инсталирали Виндовс 10 Фалл Цреаторс Упдате и новије верзије.

То би значило да све старије верзије пре Фалл Цреаторс Упдате-а неће моћи да преузму или приступе апликацији из Мицрософт продавнице.

Мицрософт је већ донео неке функције везане за оловку као што су писање и цртање у своју Оутлоок Маил и Цалендар апликацију у претходним ажурирањима и очекујемо да ће Мицрософт донети још побољшања у апликацију Фонт Макер у наредним месецима.

Најновија верзија за преглед Виндовс 10 долази са неким другим великим променама. На пример, Мицрософт Едге долази са новим и побољшаним дизајном прилагођеним кориснику.

Популар Постс