Мицрософт Ксбок Ливе нестанак изазива грешке при преузимању

 Ксбок конзола

Слика љубазношћу: ГеекВире

Чини се да је Мицрософтова услуга Ксбок Ливе поново покварена за неке кориснике. Испад Ксбок Ливе-а очигледно онемогућава неким корисницима приступ својим дигитално преузетим играма. Према Мицрософтовој статусној страници, неки корисници не могу да купују артикле, откупљују кодове или преузимају куповине.

Подршка за Ксбок Твитер је такође потврдила инцидент, објашњавајући да је свесна проблема који се јавља на неким конзолама.Добро јутро свима. Видимо ваше извештаје у вези са грешкама при преузимању на Ксбок Оне. Добра вест је да су наши инжењери већ радили на истраживању и решавању ових грешака, потврдила је компанија прекид рада у твиту. Међутим, софтверски гигант није открио тачно када корисници могу очекивати да ће Ксбок Ливе бити резервисан.

Ксбок Ливе нестаје 31. јануара 2019

Иако би прекиди могли бити фрустрирајући, вреди истаћи да се овакви проблеми дешавају повремено и да то није распрострањен проблем. Током прекида рада, одређене функције Ксбок Ливе-а можда неће радити како се очекивало. У већини случајева нећете моћи да приступите садржају у дигиталном власништву или искористите кодове.

 Испад Ксбок Ливе-а

Наши инжењерски тимови и даље раде на истраживању овог проблема који узрокује повремене грешке при преузимању на Ксбок Оне конзолама. Ценимо свачије стрпљење док се ово разматра и наставићемо да вас све ажурирамо како будемо сазнали више, објашњава Мицрософт.

По свему судећи, не доживљавају сви прекид услуге. То значи да неки корисници и даље могу без проблема да приступе својим садржајима за дигитално преузимање, док други могу видети различите кодове грешака када покушају да приступе услузи Ксбок Ливе.

Као што је горе наведено, Мицрософт-ови Ксбок инжењери раде на решењу које ће ускоро бити постављено и вероватно ће компанија моћи да реши тренутне проблеме са сервисом пре предуго.

Ажурираћемо овај чланак кад год се услуга врати или ако постоји ново ажурирање од Мицрософта.

Ксбок Ливе постаје све јачи

У Мицрософтов извештај о приходима за 2. квартал 2019. године , компанија је приметила да Ксбок Ливе постаје све снажнији. Извештај је открио да одељење игара напредује и да је приход порастао за осам одсто на 4,23 милијарде долара.

Број активних корисника Ксбок Ливе-а порастао је на 64 милиона у овом последњем кварталу, што показује снажан раст од осам процената. Активни корисници представљају играче који користе Виндовс 10 Ксбок интеграцију, Ксбок Оне и Ксбок 360.

Мицрософт Ксбок Ливе расте добрим темпом, а одељење игара компаније је такође профитабилно.

Популар Постс