Мицрософт коначно уводи сјајне нове теме за Едге претраживач

 Продавница Мицрософт Едге тема

Попут Гоогле Цхроме-а, Мицрософт Едге вам сада такође омогућава да персонализујете свој доживљај нове картице са темама и позадинама по сопственом избору. Да би ствари биле мало забавније, Мицрософт додаје нове теме у Едге-ову продавницу додатака где можете преузети и проширења и теме.

Мицрософт је недавно објавио две нове теме које мењају начин на који гледате на страницу нове картице Едге-а. Према продавници проширења компаније, Мицрософт је објавио две теме - Вондер Воман 1984 Тхеме и Леагуе оф Легендс.

Када инсталирате прву тему „Вондер Воман“, Мицрософт каже да ће променити изглед и осећај Едге-ове почетне странице како би створио визуелно искуство које је директно инспирисано филмом.На пример, приметићете позадину Чудесних жена примењену на страницу нове картице, а Мицрософт ће такође променити боју траке са картицама.

Исто тако, ако инсталирате другу тему, Мицрософт ће додати Твитцх траку за стримовање на нову картицу Едге. Такође ћете добити приступ новим позадинама за насловну страну.

 Подешавања ивице тема

Ове две теме можете преузети тако што ћете их потражити у продавници екстензија Едге.

Према званичном дневнику промена, подршка за прилагођену слику или позадину је укључена Мицрософт Едге 86 , који је објављен прошле недеље.

Мицрософт каже да корисници такође могу да додају прилагођену слику на страницу нове картице користећи смернице групе. Администратори могу да управљају овом функцијом за све инсталације Мицрософт Едге-а тако што ће конфигурисати смернице групе.

Вреди напоменути да је подршка за званичне Едге теме тренутно веома ограничена, али Мицрософт је већ потврдио да корисници такође могу да инсталирају теме из Гоогле Цхроме продавнице.

Пошто је Едге заснован на Цхромиум-у, можете да преузмете и примените било коју Цхроме тему коју желите и она ће радити без већих проблема.

Популар Постс