Мицрософт коначно ради на модерном Виндовс 10 Филе Екплорер-у

 Филе Екплорер

Концепт љубазношћу: Мицхаел Вест

У протеклих неколико година, Мицрософт се мало више фокусирао на ажурирање постојећег искуства традиционалног Филе Екплорер-а. Виндовс 10 новембар 2019 Упдате ће, на пример, учинити значајна побољшања уграђене функције претраживања у Филе Екплорер-у .

Слично томе, прошлогодишње ажурирање за Виндовс 10 донело је мрачну тему за Екплорер која је у складу са укупним изгледом оперативног система. Према новом интерном документу који је процурио, Филе Екплорер треба да добије козметички комбинезон, што би се коначно могло догодити са Виндовс 10Кс.Интерни документ је открио да ће Виндовс 10Кс садржати Модерн Филе Екплорер, иако је нејасно да ли Мицрософт планира да ажурира застарели Филе Екплорер или да направи потпуно нови.

М365 и Модерн Филе Екплорер – усклађеност дизајна за препоручени садржај и стратегију широм Санторини [Виндовс 10Кс] површина + Оффице.цом, пише у сада избрисаном документу.

 Виндовс 10Кс трака задатака

Није јасно зашто Мицрософт још увек није издао модерни Филе Екплорер за Виндовс 10, али Филе Екплорер ће коначно добити велико побољшање у Виндовс 10Кс за традиционалне лаптопове и склопиве уређаје.

Поред новог Филе Екплорер-а, Мицрософт такође разматра велика побољшања за брза подешавања, која се тренутно налазе у Акционом центру за Виндовс 10. Са новим искуством брзих подешавања, Мицрософт има за циљ да корисницима пружи интуитиван начин да приступе основним подешавањима уређаја као што су као ВиФи, Блуетоотх, Осветљеност, Режим летења и други слични прекидачи.

 Виндовс 10Кс интерфејс

Концепт љубазношћу: Зац Бовден

У документу се наводи да ОС тренутно не нуди јасан и доследан пут за кориснике да приступе основним поставкама.

Према истом цурењу, Виндовс 10Кс ће на крају доћи на традиционалне лаптопове , нотебоок рачунари, 2-у-1 и други уређаји на преклоп.

Виндовс 10Кс ситнице

Мицрософт је најавио Виндовс 10Кс за Сурфаце Нео током хардверског догађаја у Њујорку 2. октобра, али компанија још није детаљно представила нову платформу.

Такође се наводи да Мицрософт ради на новом искуству менија Старт под називом „Покретач“, преправљеном закључаном екрану са побољшаним Виндовс Хелло, новом траком задатака и ажурираним брзим подешавањима.

Очекује се да ће Виндовс 10Кс бити финализован до краја следеће године, али бисмо могли почети да виђамо посластице везане за 10Кс у верзијама за преглед почетком следеће године.

Популар Постс