Мицрософт коначно предузима кораке да поправи грешку у софтверу Сурфаце Дуо

 Сурфаце Дуо бугги софтвер

Након лансирања Сурфаце Дуо телефона, Мицрософт је званично постао произвођач Андроид хардвера. Сурфаце Дуо је први Мицрософтов Андроид телефон и Мицрософт је у потпуности посвећен поштовању Гоогле-овог месечног распореда ажурирања.

Раније овог месеца, Мицрософт је почео са увођењем Октобарско ажурирање софтвера за Сурфаце Дуо са више исправки .

Октобарски софтвер за Сурфаце Дуо долази са свим безбедносним побољшањима која је Гоогле увео у своју Пикел линију. Поред тога, ово издање укључује побољшања перформанси и корисничког искуства за уређај са два екранаМицрософт каже да је радио на побољшању додирног уноса Дуо-а, а компанија је такође побољшала искуство Фацебоок Мессенгер-а када користите апликацију на једном екрану.

Мицрософт је такође направио промене како би побољшао стабилност позива и проблем одбацивања позива који су пријавили Веризон, АТ&Т и Т-Мобиле корисници.

Сада, Мицрософт уводи ново ажурирање за Мицрософт Лаунцхер како би додатно побољшао софтверско искуство на Сурфаце Дуо. Ово издање се испоручује са ажурираним иконама и фонтовима апликација.

Поред тога, Мицрософт уводи подршку за нови изглед фасцикле апликација и постоје побољшања за подршку покретима. Корисници су пријавили да је подршка за покрете на Сурфаце Дуо-у погрешна, али након ажурирања Лаунцхер-а, приметићете боље перформансе када радите са покретима.

Ево комплетног списка промена недавних ажурирања за Сурфаце Дуо телефон:

  • Побољшане перформансе и стабилност система.
  • Решава прекиде позива и проблеме са везом под одређеним околностима.
  • Смањује време покретања камере и Едге-а.
  • Побољшава покрете, фасцикле и групе апликација Мицрософт Лаунцхер-а.
  • Примењује Гоогле-ову безбедносну закрпу за октобар.

Такође је вредно напоменути да Мицрософт интерно ради на ажурирању камере за Сурфаце Дуо то ће додати подршку за ззХДР режим, побољшану стабилизацију слике и још много тога.

Популар Постс