Мицрософт коначно доноси тамну тему у Филе Пицкер у Виндовс 10

 Бирач датотека у оперативном систему Виндовс 10

Са ажурирањем Редстоне 5, Мицрософт доноси мрачну тему у Филе Екплорер и други делови оперативног система Виндовс 10. Најновији Виндовс 10 Буилд 17711 долази са одређеним побољшањима у овом погледу.

Бирач датотека у Виндовс 10 Буилд 17711 добија ново ажурирање и сада долази са тамном темом. Бирач датотека вам у основи омогућава приступ, прегледавање и чување датотека и фасцикли на систему. То је део свих верзија оперативног система Виндовс и омогућава корисницима да бирају датотеке и фасцикле из система датотека или из других апликација.

Основу за овај конкретан кориснички интерфејс називамо Цоммон Филе Диалог – додавањем тамне теме у њега, он доноси тамну тему стварима као што су дијалог Опен Филе и дијалог Саве Филе, рекла је Јен у твиту. Ово је уживо из Инсидер Буилд-а 17711! Још увек имамо нешто посла са истраживачем датотека и бирачем у мрачној теми, али ово је прва верзија у којој можете видети да изглед бирача заиста почиње да се спаја, додала је она.На крају, сви ови рафинирани делови у оперативном систему Виндовс 10 би требало да се лепо уклопе у мрачну тему. Тамна тема би била спремна за ажурирање Редстоне 5 које би требало да буде на јесен.

Мицрософт ће такође убрзати рад на развоју тамне теме за Виндовс 10 и апликације као што је Филе Екплоре.

Популар Постс