Мицрософт каже да грешка у Оутлооку доводи до поновног појављивања избрисаних е-порука

 Оутлоок поруке е-поште које се не могу избрисати

Ако покушавате да избришете е-поруке у Оутлоок-у, али се поруке е-поште поново појављују у пријемном сандучету, нисте само ви. Мицрософт је свестан проблема који узрокује малу препреку на Оутлоок.цом и спречава кориснике да бришу е-поруке укључујући нежељену е-пошту ако су у пријемном сандучету.

Оутлоок.цом тренутно утиче на проблем који узрокује да се избрисано поново појављује у пријемном сандучету. Изгледа да грешка утиче само на примарно пријемно сандуче, тако да и даље можете трајно да испразните фасцикле за отпатке.

Обично, када изаберете е-пошту и избришете је на Оутлоок.цом, порука аутоматски нестаје из пријемног сандучета и Мицрософт је премешта у фасциклу за отпатке. Ова нова грешка значи да се е-поруке неће брисати у Оутлоок.цом, али постоји начин да их ручно очистите. Поново се појављују избрисане поруке е-поште Оутлоок

Мицрософт је истражујући извештаји и технолошки гигант планира да реши проблем касније ове године. На основу извештаја које смо видели, изгледа да је грешка први пут пријављена у јулу и да је Мицрософт то коначно признао.

Како да решите проблем е-поште који се не може избрисати са Оутлоок.цом

Да бисте решили проблем који узрокује да се избрисане поруке е-поште поново појављују на Оутлоок.цом налозима, испробајте ове савете:

  1. Користите апликацију Маил или Оутлоок за Виндовс 10.
  2. Ако сте повезали Гмаил, Иахоо или друге е-поруке са својим Оутлооком, Мицрософт препоручује да посетите повезану услугу да бисте избрисали е-пошту одатле.
  3. Преместите е-поруке у оквир за архивирање и избришите их ручно када се грешка поправи

Поред тога, Мицрософт каже да истражује још један проблем који сакрива породични календар у програму Оутлоок за Виндовс 10 . Срећом, ово није нешто што је Мицрософт заправо намеравао да уклони. Ажурирање функције у Оутлоок-у уклонило је подршку за „Породични календар“ у апликацијама у којима функција група није доступна.

Ако заједнички породични календар недостаје, Мицрософт препоручује приступ функцији „Групе“ на Оутлоок-овој веб локацији. Важно је, међутим, да ово не утиче на све кориснике. Тренутно су погођене само апликације за Виндовс 10 Маил, Оутлоок десктоп и апликације трећих страна.

Популар Постс