Мицрософт каже да ће Виндовс 10 добити мање ажурирања следећег месеца

 Виндовс 10 ажурирања су паузирана

Мицрософт каже да ће обуставити увођење опционих ажурирања за преглед Виндовс 10 у децембру 2020. због минималних операција у свом седишту у Редмонду. Мицрософт покреће вишеструка ажурирања сваког месеца, али време је за кратку паузу у поступку.

Мицрософт је потврдио да ће дати приоритет безбедносним исправкама током децембра 2020. када ће инжењери бити одсутни с посла због сезоне празника.

Док ће опциона ажурирања за преглед, која се објављују у трећој и четвртој недељи сваког месеца, бити паузирана, безбедносна ажурирања ће се наставити као и обично. Ова опциона ажурирања су такође позната као издања „Ц“ и „Д“.Мицрософт је одлучио да заустави опциона ажурирања, али само на неко време док се не заврши сезона празника. Најава за исто је тихо направљена у ажурирању документа подршке, где је гигант напоменуо да нове опционе верзије неће бити објављене месец дана.

Због минималних операција током празника и предстојеће западне нове године, неће бити издања за преглед за месец децембар 2020. Месечно сервисирање ће се наставити са безбедносним издањима из јануара 2021, Мицрософт рекао .

Виндовс 10 ажурирања су недавно привукла много критике за грешке и рушења . Током протеклих неколико месеци, корисници су пријавили привремену грешку у профилу, грешке плавог екрана смрти, проблеме са инсталацијом ажурирања и друге проблеме.

Неки од тих проблема су означили Инсајдери и поправио их је технолошки гигант, али неки недостаци су успели да уђу у Виндовс 10 производне верзије.

Паузирањем других ажурирања, Мицрософт ће имати довољно радне снаге да обезбеди стабилност безбедносних ажурирања и правовремена ажурирања. Током празничне сезоне, још је важније да ажурирања за Виндовс пролазе глатко.

Мицрософт је потврдио да ће се увођење опционих ажурирања наставити у јануару када се инжењери врате на посао.

 Програм Виндовс Инсидер

Вероватно је да ће тим Виндовс Инсајдера одвојити мало времена и да ужива у празничној сезони. То значи да не бисте требали очекивати нове верзије прегледа у децембру.

Недавна ажурирања техничког прегледа за Виндовс 10 такође су се фокусирала на исправке грешака и побољшања пре него што следеће велико ажурирање функција уђе у канале тестирања. Мало је вероватно да ће било какве узбудљиве функције бити додате Инсајдерским верзијама до друге недеље јануара 2021. године, најраније.

Популар Постс