Мицрософт је свестан проблема са Виндовс Упдате

 Виндовс 10 ажурирања

Јуче смо то известили Виндовс Упдате има проблема где Виндовс 10 уређаји нису могли да се повежу са серверима. Извештаји су открили да неки корисници са одређеном интернет везом не могу да провере ажурирања у Виндовс 10. Такође је откривено да је Мицрософт продавница (Виндовс продавница) покварена и корисници не могу да преузимају или ажурирају апликације и игре.

Када корисници траже ажурирања на својим Виндовс 10 рачунарима, дочека их грешка која каже да систем није могао да се повеже са услугом ажурирања.

Наставићемо да свакодневно проверавамо нова ажурирања. Нисмо могли да се повежемо са услугом ажурирања. Покушаћемо поново касније или можете да проверите сада. Ако и даље не ради, уверите се да сте повезани на Интернет, гласи грешка.Неки корисници су тврдили да је то проблем узрокован ДНС поставкама које нуде одређени ИСП-ови, а услуга Виндовс Упдате може се вратити модификацијом ДНС-а да користи Гоогле ДНС или Цлоудфларе. Није познато шта је изазвало овај проблем, али промена ДНС подешавања помаже у неким случајевима.

 Грешка услуге Виндовс Упдате

Слика љубазношћу: Барб Бовман

Чини се да је софтверски гигант свестан проблема са Виндовс Упдате-ом и Мицрософт је то признао у објави на Реддиту. Мицрософт каже да истражује извештаје и да ће више информација ускоро бити подељено.

Мицрософт је свестан овог проблема и истражује га. Пружићемо више информација чим постану доступне, потврдио је Мицрософтов софтверски инжењер извештаје у а Реддит пост .

Пошто Мицрософт већ разматра пријављене проблеме, вероватно је да ће услуга Виндовс Упдате бити враћена раније него што се очекивало.

Популар Постс