Мицрософт је свестан два нова проблема у ажурирањима за Виндовс 10

 Упозорење о грешкама ажурирања за Виндовс 10

Ажурирања за Виндовс 10 октобар 2020. закрпе у уторак пате од грешке због које неки корисници не могу да ажурирају своје Оффице производе. У другом документу подршке, Мицрософт је признао да Виндовс 10 пати од губитка сертификата када ажурирате системе користећи ИСО и друге алате за инсталацију медија.

Многи корисници су то пријавили Октобарска закрпа за Виндовс 10 доводи до проблема са Филе Екплорер-ом и грешке Плавог екрана смрти. Иако Мицрософт тек треба да призна извештаје о рушењу система, изгледа да постоји још једна грешка која утиче на способност Мицрософт Оффице 365 да преузима закрпе на неким системима.

Након примене ажурирања закрпа за уторак 2020., корисници добијају грешке када покушају да ажурирају свој Оффице пакет за продуктивност. Порука је „Преузимање Оффице 365 датотеке није успело, грешка =. Оффице 365 датотека није успела

На Твитеру, Мицрософт инжењер Дејвид Џејмс издато упозорење за кориснике који примењују ажурирање за октобар 2020. Према Дејвиду Џејмсу, закрпа за октобар 2020. у уторак би могла да спречи и Цонфигуратион Манагер и Мемцм да преузму ажурирања за Оффице 365.

Чини се да грешка погађа и Виндовс 10 клијент и Виндовс Сеарцх када се инсталира закрпа за октобар 2020.

Мицрософт је свестан проблема у ажурирању оперативног система Виндовс 10 за октобар 2020., али компанија тек треба да документује решење. За сада, ако имате проблема са ажурирањем, потребно је да деинсталирате закрпу и ажурирате Оффице производе на систему без закрпе, а затим поново инсталирате октобарску закрпу.

У другој подршци документ , Мицрософт је признао да грешка у процесу ажурирања Виндовс 10 узрокује губитак сертификата. Када се то догоди, можда ћете имати проблема при приступању неким функцијама, апликацијама, услугама или веб локацијама.

Мицрософт препоручује корисницима да избегавају ажурирање оперативног система помоћу УСБ-а, ДВД-а, ИСО датотека итд. Ово се односи само на неке уређаје, првенствено на оне који управљају ажурирањима помоћу алатке за управљање као што је Виндовс Сервер Упдате Сервицес (ВСУС).

Као што смо споменули на почетку, чини се да најновије ажурирање за Виндовс 10 такође уништава неке рачунаре плавим екраном, црним екраном, проблемима са перформансама, проблемима са звуком и гомилом других грешака.

Популар Постс