Мицрософт је случајно задиркивао нови Медиа Плаиер за Виндовс 11

 Виндовс 11 Медиа Плаиер

Репродукција медијског садржаја у оперативном систему Виндовс 11 ускоро би могла бити још лакша јер софтверски гигант наводно ради на новој апликацији под називом Медиа Плаиер. Чини се да Мицрософт ради на новом Медиа Плаиер-у или замени за апликацију Мовиес & ТВ, а ово ће ускоро доћи на уређаје који користе Виндовс 11 верзије за преглед.

Виндовс 11 има импресивну колекцију редизајнираних апликација доступних за испробавање, а Мицрософт очигледно ради на освежавању ВинУИ 2.6 за медијске апликације као што су Мовиес & ТВ апликација и Гроове Мусиц.

Током Виндовс Инсидер вебцаст , Мицрософт је случајно поделио снимак екрана необјављене апликације под називом Медиа Плаиер. Могуће је да би ово било ново име апликације Филмови и ТВ, која је последњи пут ажурирана са Виндовс 10 Цреаторс Упдате и Фалл Цреаторс Упдате. Медиа плејер

За разлику од апликације Мовиес & ТВ, Медиа Плаиер долази са неколико нових опција, укључујући могућност промене нумере или насумичне репродукције медија. Са овим ажурирањем, корисници ће лако моћи да се крећу између видео записа у библиотеци, а такође ће помоћи у повећању продуктивности јер изгледа да има интеграцију са апликацијом Фотографије.

Тренутно је могуће да је име Медиа Плаиер-а чувар места и да ће Мицрософт задржати брендирање апликације Мовиес & ТВ.

Друге апликације које долазе у Виндовс 11

Као што смо споменули на почетку, Мицрософт жели да модернизује корисничко искуство свих изворних апликација за Виндовс 11.

На пример, апликација Цлоцк добија велику ревизију и интеграцију Спотифи-а. Као део ремонта дизајна, нова апликација Сат за Виндовс 11 може вам помоћи да останете фокусирани и завршите задатак на којем тренутно радите.

Тхе функција се зове Фокусне сесије и уграђена је у апликацију Сат . Долази са интеграцијом Мицрософт То До и моћи ћете да креирате Фоцус Тимер и слушате Спотифи-ову листу песама у позадини док тајмер одбројава. Интеграција Спотифи-а се нуди бесплатно.

Иако је апликација Цлоцк објављена за тестере, још није јасно када ће нови Медиа Плаиер бити најављен за Виндовс 11.

Популар Постс