Мицрософт је случајно објавио нову занимљиву Виндовс 11 апликацију „Дизајнер“

Мицрософт ради на новој Виндовс 11 апликацији заснованој на Мицрософт Едге-у под називом „Дизајнер“ која изгледа као нова услуга слична Цанви, платформи за графички дизајн која се користи за креирање графике на друштвеним медијима, презентација, постера итд.

Мицрософт већ има ПоверПоинт , моћан алат за предузећа или студенте за креирање презентација на било коју тему. Цанва ради исту ствар, али је лакши за корисника и свако може лако да почне са услугом, захваљујући готовим шаблонима, широком избору фонтова и још много тога.

Док се ПоверПоинт фокусира на презентације, Цанва нуди софистицираније дизајне и његов интерфејс је оптимизован за превлачење и испуштање. Као резултат тога, Цанва се брже учи, а такође је бесплатна, тако да брзо покрећете и покрећете своју презентацију или рекламе за Инстаграм, Фацебоок итд.

1 од 4  Мицрософт Десигнер 3  Мицрософт Десигнер 2  Мицрософт Десигнер  Мицрософт Десигнер 4

Нова апликација Виндовс 11 „Дизајнер“ не би требало да замени ПоверПоинт на десктоп оперативном систему или вебу. Уместо тога, Десигнер има за циљ да помогне студентима и власницима малих предузећа да лако направе сопствене огласе, промотивне или маркетиншке објаве, презентације и друге визуелне материјале.

Мицрософт Десигнер-у је накратко био доступан преко десигнер.мицрософт.цом за свакога ко има лични или школски налог. Нажалост, Мицрософт је сада закрпио грешку која нам је омогућила да отворимо портал, али постоји шанса да ће јавни преглед Мицрософт Десигнер-а бити објављен за неколико недеља.

Десигнер, који изгледа као веб апликација налик Цанви, могао би се промовисати као свеобухватно решење за студенте и предузећа којима су потребне графике професионалног изгледа, прелепе слајдове, Фацебоок рекламе, ЛинкедИн слике, анимиране Инстаграм постове, и друга брендирана средства.

 Екран за преузимање Мицрософт Десигнер-а  Мицрософт Десигнер за Виндовс 11

За разлику од ПоверПоинт-а, Мицрософт Десигнер долази са шаблонима, библиотеком слика, облицима и идејама за ваше Инстаграм или Фацебоок објаве. Захваљујући овим карактеристикама, могуће је креирати креације које ће вам искочити за неколико минута,

Према апликацији која је процурила, ево листе функција:

 • Унапред дизајнирани шаблони могу вам помоћи да започнете.
 • Идеје вам показују још више опција дизајна и хело подстичу вашу креативност даље.
 • Додајте свој дизајн у пост на друштвеним мрежама и поделите га са својим пратиоцима.
   Изглед Мицрософт Десигнер-а
 • Унапред дефинисана величина платна: 1080к1080пк за Инстаграм, 1200к628к за Фацебоок огласе и 1080×1920 Инстаграм приче. Четврта опција вам омогућава да почнете са прилагођеном величином.

Такође је могуће повезати свој ЛинкедИн налог и директно објављивати ажурирања на платформи друштвених медија.

Повезивање вашег ЛинкедИн-а омогућава вам да поставите своје дизајне из Мицрософт Десигнер-а на свој ЛинкедИн профил. Мицрософт не дели никакве личне податке са овом апликацијом нити чува вашу лозинку, наводи се у Мицрософтовом документу који је процурио.

Најважније од свега, Мицрософт Десигнер је оптимизован за почетнике који не знају ништа о дизајнирању банера или уметности за своје друштвене медије. Другим речима, не захтева да знате ништа о дизајну. То је оно што га чини другачијим и занимљивим од ПоверПоинт-а, и има потенцијал да постане ваша омиљена апликација за дизајн.

Популар Постс