Мицрософт је поново потврдио планове за Виндовс Цоре ОС

 Концепт Виндовс Цоре ОС-а

Концепт љубазношћу: @вастглад на Твитеру

Мицрософтова годишња конференција за програмере Буилд требало би да почне у мају и постоји ново цурење које још једном потврђује планове за Виндовс Цоре ОС (ВЦОС). Мицрософт уопште није јавно говорио о Виндовс Цоре ОС-у и све информације о овој новој платформи потичу од цурења, низова у верзији за преглед и пратећа документа .

Људи упознати са планом компаније дефинисали су Виндовс Цоре ОС као модуларну платформу и будућу основу Виндовс-а у различитим облицима. Према извештајима, Мицрософт жели да види Виндовс Цоре ОС за све Виндовс уређаје, од уређаја са два екрана до рачунара, Ксбок Оне, па чак и слушалица Микед Реалити.Претходни извештаји сугерисали су да Виндовс Цоре ОС укључује више композитора, по један за сваки тип интерфејса. Постоји шкољка за уређаје са два екрана, Сурфаце Хуб и Виндовс Микед Реалити слушалице као што је ХолоЛенс.

На ЛинкедИн послу пошта , Мицрософт је рекао да ради на „иновативним технологијама“ заснованим на Виндовс Цоре ОС-у за Микед Реалити уређаје.

Мицрософт је навео да би врхунске метрике Виндовс Цоре ОС-а биле његове перформансе, без регресије и висококвалитетан савремени код.

Такође је вредно напоменути да је тестна игра заснована на Виндовс Цоре ОС-у недавно примећена у Мицрософт Сторе-у. Према извештајима, ГамеЦоре ће омогућити програмерима да праве игре које могу да раде свуда, укључујући Виндовс и Ксбок.

 Цуре ОС Виндовс Цоре

ГамеЦоре би се могао понудити као опција за програмере игара који желе брже да циљају Виндовс 10, али компанија нема планове да приморава програмере да користе ГамеЦоре за своје Ксбок игре.

Другим речима, ГамеЦоре ће олакшати програмерима да користе Мицрософтову технологију игара на Ксбок-у и ПЦ-у без додатног рада. Такође би могао да има напредне функције укључујући могућности модификације, алате и опције за отклањање грешака.

Иако Виндовс Цоре ОС неће заменити Виндовс 10, то је велика ствар и каже се да је будућност Виндовс-а.

Популар Постс