Мицрософт је можда управо открио карактеристике камере Сурфаце Дуо-а

 Сурфаце Дуо назад

Мицрософтов Сурфаце Дуо један је од најузбудљивијих нових паметних телефона који ће се појавити касније ове године. Дуо означава улазак Мицрософта у нови склопиви тржишни сегмент и то ће бити први покушај компаније да се врати у мобилни простор откако је престала да развија Виндовс 10 Мобиле 2017.

Цурење је недавно потврдило да би Сурфаце Дуо могао бити лансиран већ на лето, а неки људи су такође тврдили да склопиви телефон можда неће доћи са тим одлична камера , који је обећао Панос Панај.

Сурфаце Дуо ће и даље долазити са прилично великим оквирима, а Мицрософт такође не ради на подешавању више камера за прву итерацију уређаја, јер је хардвер био спреман већ дуже време.Уређај можда нема више камера, али изгледа да Мицрософт ради на софтверским могућностима камера. По послу пошта , тим Сурфаце камера ствара конкурентна решења за камере са вештачком интелигенцијом и методама машинског учења за „решења за рачунарску фотографију“.

Мицрософт такође развија алгоритме за системе са једном и више камера који користе РГБ и ИР сензоре за дефинисање и испоруку нових функција камере.

Према новој пријави патента објављено раније данас, технолошки гигант такође истражује решења за камере за скенирање тродимензионалних објеката.

Подаци са инфрацрвеног сензора и подаци са сензора (нпр. РГБ сензор, сензор дубине, камера, скенер, дигитална камера, дигитална видео камера, веб камера, сензор дубине, итд.) могу се користити за генерисање тродимензионални модел тродимензионалног објекта, Мицрософт је навео у патенту, који је поднет за мобилни и друге рачунарске уређаје.

Извори су открили да ће Сурфаце Дуо долазити са Снапдрагон 855, 6 ГБ РАМ-а и 64 ГБ меморије. Дуо користи Куалцоммов 2019 процесор, што значи да неће подржавати 5Г.

Мицрософт ће такође понудити различите конфигурације са више гига меморије и складишта, али 5Г неће бити опција.

Према извештајима, Мицрософт би могао да лансира Сурфаце Дуо на свом пролећном догађају где компанија такође планира да представи Сурфаце Го 2 и Сурфаце Боок 3.

Популар Постс