Мицрософт је коначно решио проблеме са батеријом Сурфаце Про

 Сурфаце Про 4.

Слика љубазношћу: Енгадгет.цом

Ажурирање фирмвера и драјвера за Мицрософт Сурфаце линију није било без сопствених проблема. Корисници су прошлог месеца пријавили да а покварен фирмвер Сурфаце изазива озбиљне проблеме са батеријом а за Мицрософт је речено да ради на решењу.

Током викенда, Мицрософт је представио ажурирања фирмвера и управљачких програма за бројне своје Сурфаце уређаје. А након примене најновијих ажурирања фирмвера, корисници потврђују да су проблеми са батеријом решени.Наши читаоци су нам потврдили да је проблем са батеријом решен након примене најновијег ажурирања фирмвера:

Хвала вам на претходном чланку. Могу да потврдим да инсталирам септембарско ажурирање фирмвера на мој Сурфаце Про 6 пријављен за Релеасе Превиев Ринг решава све проблеме са батеријом! Уређај коначно испуњава очекивања, рекао нам је корисник.

Проблеми са батеријом су нестали након закрпе фирмвера. Ја сам на Релеасе Превиев Ринг-у и ово ажурирање је такође решило моје Проблеми са ВиФи везом , барем за сада, други корисник нам је потврдио да су проблеми са батеријом решени у најновијем ажурирању фирмвера.

Заиста, прстен за преглед издања програма Инсидер садржи ново ажурирање фирмвера барем за Сурфаце Про 6, и након првог покушаја (ажурирање фирмвера, затим гашење и опуштање око 6 сати) немам пражњење батерије више. Проверићу још неколико пута, али изгледа да је ажурирање фирмвера решило проблем барем за мој уређај. Нисам сигуран када је коначни датум објављивања планиран за све, али не би требало много дуже, написао је корисник Форум Мицрософт заједнице .

Верзија фирмвера је 241.1.139.0 за Сурфаце Про 6.

Корисници на Реддиту су такође извештавање да је Мицрософт успео да реши проблеме са батеријом са Сурфаце Про 6 и другима. Међутим, ажурирање је тренутно доступно само за Релеасе Превиев Ринг Инсидерс.

Како да набавите најновији фирмвер за Сурфаце

  • Отворите Подешавања преко Старт или Сеарцх и идите на страницу Ажурирање и безбедност.
  • На страници програма Виндовс Инсидер кликните на Започните и повежите свој Мицрософт налог ако већ нисте.
  • Кликните на Релеасе Превиев Ринг (постарајте се да се придружите правом прстену, иначе ствари подивљају).
  • Поново покрените Сурфаце.
  • Након поновног покретања, проверите да ли постоје ажурирања на страници Виндовс Упдате и појавиће се фирмвер Сурфаце 241.1.139.0.
  • Преузмите и инсталирајте фирмвер.
  • Поново покрените уређај и приметићете значајна побољшања батерије у наредних неколико дана.

Вреди напоменути да је Релеасе Превиев Ринг део програма Виндовс Инсидер и може вам послати ажурирања за Виндовс са грешкама или бета верзије, укључујући Виндовс 10 19Х2.

Популар Постс