Мицрософт истражује проблеме са звуком Сурфаце Еарбудс

 Сурфаце Еарбудс

Сурфаце Еарбудс су представљене крајем прошле године и водећи производ је сада спреман за премијеру. Прве бежичне слушалице компаније Мицрософт доступне су у сопственој онлајн продавници и код партнера у малопродаји, али они који су раније усвојили пријављују проблеме са звуком са Сурфаце Еарбудс-ом.

Сурфаце Еарбудс, које обећавају импресиван звук преко Сурфаце Омнисониц звука, наводно су оптерећене поп/шиштањем звука. Рани корисници пријављују шиштање у позадини скоро константно када закључавају или откључавају телефон, започињу позив и пуштају музику.

Без обзира на вредност телефона или лаптопа, шиштање је ту, али га је довољно лако игнорисати када почнете да пуштате музику.Звук пуцања или шиштања, који траје око 2-3 секунде, могао би се чути када закључате или откључате уређај и када је музика паузирана.

Приметио сам да све што треба да урадим да бих га покренуо је да откључам телефон и притиснем дугме за почетну страницу – затим искакање к 4 секунде-искакање, па се све врати у тишину, један корисник рекао .

Након десетина коментара, Мицрософт је потврдио да њихов Сурфаце тим истражује овај проблем. На теми форума подршке, Мицрософтов модератор признао извештаје и потврдио да њен тим ради на поправци.

У поруци на форуму подршке, модератор Мицрософт заједнице је рекао:

Извињавамо се због проблема кроз које морате да прођете са звуком поскакања/шиштања на вашим Сурфаце слушалицама. Ово смо интерно пренели нашем тиму. Ваше повратне информације су веома цењене и јавићемо вам се чим добијемо новости о овоме.

Заиста се не зна како и када ће Мицрософт решити овај проблем, али је компанија барем потврдила да је то проблем и да је нешто што планирају да истраже. За сада, ако приметите проблеме са звуком на Сурфаце Еарбудс-у, можете изразити забринутост у Мицрософт Сторе-у и сачекати више детаља од компаније.

Вреди напоменути да изгледа да проблем не утиче на све и да је такође могуће да је грешка повезана са софтвером.

Популар Постс