Мицрософт истражује побољшања уноса мастила за Цхромиум претраживаче

Мицрософт истражује побољшања веб-писања за претраживаче засноване на Цхромиум-у (Цхроме и Едге), према новим урезима кода које је направио Едге тим.

У једном урезивању кода, Мицрософт приметио да делимично искључује „предвиђено цртање“ за нову експерименталну функцију за побољшање подршке за мастило у прегледачу. Ово ће омогућити Мицрософт партнерима да тестирају његов нови АПИ и поново омогуће предвиђање када буду имали веће поверење у оптималну количину предвиђања.

У други предлог , Мицрософт је открио да додаје подршку за „стање лебдења“ постојећој Цхромиум-овој функцији „ДелегатедИнкМетадата“. Тренутно, када цртате помоћу миша и лево дугме је отпуштено, делегирани траг мастила ће се накратко наставити у претраживачу.Ово се дешава када процес Едге или Гоогле Цхроме није свестан трага мастила. Мицрософт-овом решењу ће бити потребно мало времена да рендерер обради догађај и пошаље ажурирану команду прегледачу, говорећи му да престане да прослеђује тачке.

Овај ЦЛ је први корак у решавању овог проблема праћењем стања левог дугмета миша на ДелегатедИнкМетадата, приметио је Мицрософт у објави о грешци.

За Едге базиран на Цхромиум-у, Мицрософт је већ потврдио да неколико нових побољшања мастила долази у претраживач. На пример, будуће ажурирање ће омогућити ново искуство писања мастила за оне који користе оловку на ПДФ-овима и прелазе између оловке и додира.

 Едге инкинг

Фирма Редмонд такође ради на новој функцији која ће аутоматски детектовати оловку и искључити мастило додиром, тако да можете лако да скролујете и цртате оловком. За оне са мишем, Мицрософт је већ представио функцију „Веб Цаптуре“ са подршком за мастило, а постоје планови за даље побољшање искуства.

Поред функције мастила, Мицрософт истражује нови контекстни мени , менаџер преузимања и побољшања померања за Цхромиум Едге.

Популар Постс