Мицрософт истиче одличне перформансе за Виндовс 10 контејнере

 Сандбок на Виндовс-у

Виндовс 10Кс је много више од нове верзије оперативног система Виндовс 10, јер је дизајниран за интеракцију са апликацијама, датотекама и софтвером другачије него што то чине Виндовс 7 или 10. У оперативном систему Виндовс 10Кс, свака апликација ради у сопственом контејнеру како би заштитила ОС од потенцијалног малвера.

Виндовс 10Кс долази са контејнерима за све врсте апликација. На пример, Вин32 Цонтаинер постоји одвојено за застарели Вин32 код и традиционалне радне површине. Такође имамо МСИКС контејнере који ће радити унутар Вин32 контејнера.

У Вин32 Цонтаинер-у корисници могу безбедно да покрећу системске услужне програме, старе традиционалне апликације и друге програме дизајниране за старије верзије Виндовс-а. Контејнер омогућава да Виндовс 10Кс остане брз и ОС неће бити спорији након одређеног временског периода.Традиционални Виндовс 10 такође долази са контејнерима као што је Виндовс Сандбок, који ствара безбедан Виндовс унутар Виндовс-а и можете да отварате претраживач и безбедно сурфујете, преузимате апликације и безбедно покрећете без утицаја на ваш главни систем и датотеке.

Можете га користити и за посету веб локацијама које вероватно не бисте требали.

У новом ЛинкедИн-у пошта , Мицрософт је рекао да ангажује софтверског инжењера да значајно побољша перформансе Виндовс Сандбок-а и Виндовс 10Кс контејнера. Запослени ће сарађивати са Мицрософтом и произвођачима уређаја на изради кернела који ће побољшати перформансе Виндовс Сандбок-а и контејнера.

Мицрософт обећава одличне перформансе за функције засноване на виртуелизацији као што су Виндовс Сандбок и Виндовс 10Кс контејнери. Компанија каже да њен хардверски тим такође ради на побољшању резервних копија батерија за Сурфаце производе.

У будућности можете очекивати да ће Виндовс Сандбок брже покретати апликације, али није јасно које промене се примењују.

Популар Постс