Мицрософт интерно тестира Виндовс 10 Редстоне 6 верзије

 Покретање оперативног система Виндовс 10

Слика љубазношћу: ПЦВорлд.цом

Мицрософт је већ потврдио да је развој ажурирања за Виндовс 10 Редстоне 5 у завршној фази. Мицрософт ће ускоро почети да се фокусира на стабилизацију за Виндовс 10 Редстоне 5 и чини се да софтверски гигант припрема Редстоне 6 верзије за Скип Ахеад Ринг Инсидерс.

Мицрософт је интерно саставио нову верзију Виндовс 10 Редстоне 6 (19Х1) која сугерише да је рад на следећем великом издању већ почео. Очекује се да ће ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 6 стићи за ширу јавност у пролеће 2019. године, а Инсајдери би ускоро требало да добију прву Редстоне 6 верзију.Мицрософт је такође суспендовао Скип Ахеад прстен и у неком тренутку у будућности, овај прстен ће бити поново отворен када почне да тестира Редстоне 6 верзије са Инсајдерима.

Приближавамо се тачки развојног циклуса у којој ће наш фокус бити на стабилизацији за РС5. Као део процеса стабилизације, уградили смо РС5 у сопствену грану под називом РС5_РЕЛЕАСЕ, баш као што смо радили за РС4 и РС3 пре тога. Инсајдери ће видети како се ова грана мења са данашњом градњом, објашњава Дона Саркар.

И као што смо урадили са РС3 и РС4, спремамо се да почнемо да пуштамо верзије за инсајдере који одлуче да прескоче на следеће издање Виндовса 10. Ове верзије ће доћи из гране РС_ПРЕРЕЛЕАСЕ.

Популар Постс