Мицрософт има за циљ да задовољи креаторе Сурфаце Дуо телефоном

Мицрософт наводно планира да покрене Сурфаце Дуо уочи Самсунговог представљања Галаки Фолд 2 у августу 2020. Са својим новим Сурфаце Дуо-ом, Мицрософт је направио напредак спајајући најбоље од мобилних уређаја и таблет рачунара.

Мицрософт такође жели да Сурфаце Дуо ради несметано са својом Сурфаце Пен оловком коју компанија користи за свој Сурфаце Про 7 и друге производе. Као што сам нагласио у нашем ексклузивном извештају, Мицрософт се игра са Андроид улазни стог за оптимизацију понашања оловке на Сурфаце Дуо-у .

На пример, темперирани улазни стек омогућава подршку за унос додиром са вашег прста и оловке истовремено. Софтвер унутар Сурфаце Дуо-а такође омогућава да оловка ради неприметно на оба екрана. Поред тога, биће минимално заостајање приликом употребе оловке.Такође очекујем да ће Мицрософт пласирати на тржиште могућности оловке Сурфаце Дуо. На пример, можете очекивати да ће Мицрософт причати о томе како би Сурфаце Дуо могао помоћи креаторима да покажу своје вештине.

У документу подршке објављеном раније ове године, Мицрософт је то открио програмери могу да користе АПИ сензора угла шарке да би се омогућио гладак прелаз за апликације Паинт када отворите Сурфаце Дуо.

 Подршка за Сурфаце Дуо оловку

Апликација Паинт ће се подразумевано покренути на левом екрану са свим потребним алатима, укључујући бирач боја и дугме за јасно. Ваш цртеж ће се аутоматски проширити и пресликати на други екран када пређете на један екран у режим двоструког екрана.

Исто тако, Мицрософт такође дозвољава програмерима апликација да користе вредности ВиевМодел и ЛивеДата како би сачували угао шарке и омогућили апликацији да посматра ове вредности и сходно томе примени потезе оловком.

Није тајна да Мицрософт жели да Сурфаце Дуо најбоље ради са Сурфаце Пен-ом, а компанија ради на више функција фокусираних на креаторе за хардвер са два екрана.

Мицрософт такође ради на подршци за покрете за Сурфаце Дуо, укључујући могућност двоструког додира оловком за снимање екрана.

Популар Постс