Мицрософт има нови занимљив патент за склопиви Виндовс 10 уређај

 Старт мени на Мицрософт Андромеди

Мицрософт има још један патент за свој склопиви мобилни уређај кодног имена Андромеда. Као и претходни патенти, и овај показује склопиви мобилни уређај са два екрана и шарком.

Јуче је УСПТО објавио два патента са истим насловом „СКЛОПИВ УРЕЂАЈ ЗА ЕКСПЛЕЈ СА ИНТЕРАКТАБИЛНОМ ПОВРШИНОМ КОРИСНИЧКОГ ИНТЕРФЕЈСА НА СПОЉНОЈ ШКОЉЦИ“. Тхе први и други патент детаљи о склопивом уређају за приказ који изгледа и ради као дневник, али постоји интерфејс који можете користити за писање оловком.

Додатно или алтернативно, површина корисничког интерфејса на делу спољашњег поклопца може бити конфигурисана тако да омогући да се објекат произведен (нпр. нацртан или написан интеракцијом прста, оловке или оловке) на површини корисничког интерфејса ускладишти за приказ на најмање један од првог екрана другог екрана или површине корисничког интерфејса, Мицрософт објашњава да можете користити оловку за писање на спољашњој површини. Мицрософт патент за Андромеду

Мобилни електронски уређаји, као што су мобилни телефони, медијски плејери и таблет рачунари су све чешћи. Ови типови уређаја обично укључују интегрисани уређај за приказ. У неким случајевима, како би се превазишла ограничења величине и простора која су генерално повезана са мобилним уређајима, произвођачи могу понудити мобилне уређаје са двоструким екранима који су спојени да отворе два уређаја за приказ један поред другог и формирају један већи екран, објашњава Мицрософт.

 Мицрософт боја за склопиви екран

Аспекти овог открића обезбеђују склопиви уређај за приказ који укључује површину корисничког интерфејса која се налази на спољашњем делу поклопца склопивог уређаја за приказ који омогућава кориснику да комуницира са површином корисничког интерфејса док је склопиви уређај за приказ у затвореном стању. Интеракција на површини корисничког интерфејса током затвореног стања склопивог уређаја за приказ може омогућити кориснику да изабере садржај који ће бити приказан на најмање једном екрану склопивог уређаја за приказ у унутрашњем делу током накнадног отвореног стања склопивог уређаја за приказ . Поред тога, површина корисничког интерфејса може бити конфигурисана тако да омогући да се објекат произведен (нпр. нацртан или написан) на површини корисничког интерфејса ускладишти за приказ на најмање једном од првог екрана, другог екрана или корисничког интерфејса површине, стоји у пријави патента.

Популар Постс