Мицрософт Едге за побољшање покретања, нови изглед картица и још много тога

 Предстојеће функције Мицрософт Едге-а

Мицрософт тестира функције за више задатака, нови распоред картица, побољшани мени фаворита и још много тога за свој Едге претраживач заснован на Цхромиум-у. Нове функције нису представљене за опште кориснике, али можете испробати ово ажурирање преузимањем бета верзија Мицрософт Едге-а.

Једна од најбољих функција у предстојећем ажурирању Мицрософт Едге-а је „Појачавање покретања“. Као што име сугерише, убрзање покретања ће аутоматски смањити време потребно за покретање Едге-а учитавањем Едге процеса у позадини када покренете свој Виндовс рачунар.

Још једна велика промена би било увођење новог распореда вертикалних картица, који ће омогућити да трака картица буде са стране прозора. Ова опција је посебно корисна за оне са ултрашироким мониторима, али је такође одличан начин да прилагодите изглед и осећај прегледача. Мицрософт Едге вертикалне картице

Са верзијом 88 Мицрософт Едге-а за Виндовс 10 и мацОС, Мицрософт планира да омогући нову функцију под називом „приказ књиге“. Ово ће омогућити корисницима да виде документе на једној страници или у приказу књиге.

Као што можда већ знате, веб локације друштвених медија захтевају различите дозволе и Едге ће вам сада омогућити да прегледате дозволе по веб локацији, а не само по типу дозволе у ​​подешавањима приватности.

За оне којима је стало до приватности, Едге ажурирање ће вам коначно омогућити да избришете колачиће треће стране без утицаја на колачиће прве стране. Корисници такође могу применити филтере на колачиће и сортирати их по типу, имену и количини ускладиштених података.

Слично, Мицрософт такође ради на новим функцијама за предузећа. На пример, предузећа сада могу да конфигуришу Едге са ИЕ режимом за приступ сајтовима који се ослањају на ФТП протокол.

Као што смо споменули на почетку, ово ажурирање тренутно није представљено за опште кориснике, али ће бити објављено у јануару, према Мицрософтовој мапи пута .

Поред горе наведених функционалности, Мицрософт експериментише са новим бојама акцента за Едге теме , али је нејасно да ли ће ово бити јавно објављено у било ком тренутку.

Важне исправке грешака и нека побољшања поузданости такође су укључени у следећу верзију Мицрософт Едге-а.

Популар Постс