Мицрософт Едге за Андроид добија перформансе, побољшања напомена у најновијем ажурирању

 Мицрософт Едге за Андроид

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је недавно представио ново ажурирање за Едге претраживач на Андроиду са неким побољшањима. Мицрософт Едге је ажуриран на верзију 42.0.0.2313 и долази са мањим побољшањима и побољшаним перформансама.

Прво, Мицрософт Едге за Андроид добија нову опцију која вам омогућава да приступите новостима и веб страници са саветима. Страници се може приступити из менија подешавања и више. Мицрософт такође уводи нека побољшања у напомене које сте направили у књигама. На крају, али не и најмање важно, Мицрософт Едге добија побољшања перформанси у овом издању.Званичан дневник промена можете пронаћи испод:

  • Брзо идите на веб страницу Шта је ново и савете из менија Подешавања и више.
  • Погледајте напомене које сте направили у књигама (напомена: не односи се на ПДФ штампање у слободној форми)
  • Побољшане перформансе.

У време писања ове приче, ажурирани Мицрософт Едге са горе поменутим променама сада је доступан свима. Ако сте заинтересовани, можете отићи до Гоогле Плаи продавнице и ажурирати прегледач.

Мицрософт Едге тренутно није најпопуларнији претраживач, али брзо расте, барем на мобилним уређајима. Недавно је Мицрософтов инжењер истакао достигнуће Едге-а. Према статистици, Мицрософт Едге је успео да претекне Гоогле Цхроме за Андроид и иОС што се тиче рејтинга продавница апликација.

Постоји огромна разлика у погледу броја преузимања, али боља оцена је живи доказ да Мицрософт игра на праву карту тако што је побољшао прегледач са искуством Настави на рачунару, тамном темом и другим функцијама које недостају у Гоогле Цхроме-у.

Мицрософт Едге је првобитно требало да буде ексклузивни прегледач за Виндовс 10, али га је Мицрософт касније проширио на мобилне платформе трећих страна како би понудио боље искуство Настави на рачунару.

Пошто је Мицрософт прекинуо развој свог оперативног система Виндовс 10 Мобиле, компанија је одлучила да се фокусира на Андроид и иОС. Са Едге претраживачем, Мицрософт Лаунцхер-ом и апликацијом Цортана, софтверски гигант има за циљ да доведе Виндовс 10 уређај у синхронизацију са Андроидом или иОС-ом, у основи омогућавајући корисницима да наставе са леве стране на било ком уређају.

Популар Постс