Мицрософт Едге побољшава начин на који копирамо и лепимо садржај

 Едге претраживач

Мицрософт Едге заснован на Цхромиум-у добија нову функцију која ће побољшати начин на који копирате и налепите садржај са веб страница. Мицрософт назива функцију „Смарт Цопи“ и прилично је корисна за оне којима је теже копирати и налепити садржај са једне веб локације на другу.

Подразумевана функција копирања и лепљења у веб претраживачу не задржава правилно форматирање. На пример, ако копирате табелу са веб локације и налепите је у Оутлоок или Гмаил, форматирање би се покварило.

Функција Смарт Цопи је креирана како би се осигурало да налепљени текст задржи своје форматирање, што значи да сада можете лако да копирате заглавља, табеле у документима и да их налепите у своју е-пошту или друге услуге. Ово се такође односи на слике и везе, што значи да ће све што копирате и налепите изгледати као оригинална веб страница. Едге паметна копија

Мицрософт каже да ће Смарт Цопи бити објављен за кориснике који користе претходну верзију Мицрософт Едге-а на Виндовс 10 и мацОС-у следеће године. Функционална емисија се прво појављује у Едге Цанари, затим Едге Дев и Едге Бета, и коначно свим корисницима касније ове године.

Такође је вредно напоменути да ће апликације Мицрософт Оффице подржавати ову функцију и омогућити корисницима да налепе садржај задржавајући опције форматирања оригиналног извора у Ворд, ОнеНоте и другим услугама.

Популар Постс