Мицрософт Едге коначно добија подршку за синхронизацију картица и историје

 Мицрософт Едге мени за синхронизацију

Новом Мицрософт Едге-у, који је сада заснован на Цхромиум-у, још увек недостаје једна кључна карактеристика – подршка за синхронизацију историје и картица.

Помоћу Цхромиум Едге-а можете да синхронизујете своје информације са Мицрософт налогом и приступате подацима на свим уређајима. Када се пријавите на свој Виндовс рачунар и конфигуришете прегледач са Мицрософт налогом, свака нова инсталација Едге-а ће вам омогућити приступ синхронизованим подацима.

Иако можете аутоматски да синхронизујете своје фаворите, лозинке и екстензије, Мицрософт Едге вам не дозвољава да синхронизујете историју и картице. Верује се да је ово највећи проблем Едге-а и Мицрософт га већ неко време одлаже. Синхронизација картице историје ивице

Изгледа да је Мицрософт сада почео да омогућава подршку за синхронизацију картица и историје у Едге Цанари 88.0.682.0 или новијој, а изгледа да је и ажурирање ваљање онима на мацОС-у.

 Подешавања ивице синхронизације

Уз побољшану подршку за синхронизацију, ваша историја и картице ће се синхронизовати на свим уређајима пре него што будете имали времена да почнете да прегледате на другим уређајима.

Имајте на уму да функција још није доступна у Мицрософт Едге бета верзијама за Андроид или иОС, тако да можете да синхронизујете историју и картице само на радној површини све док сте укључени у А/Б тестирање.

Када историја и подршка за картице буду пуштени свима, нови Едге ће постати права алтернатива Цхроме-у са чистим интерфејсом и побољшано коришћење ЦПУ/меморије .

Поред тога, Мицрософт уводи важно ажурирање за Цхромиум Едге (стабилно) које коначно решава један досадан проблем где се колачићи бришу без дозволе корисника.

Када се то догоди, од вас ће бити затражено да се пријавите на своје налоге при сваком поновном покретању прегледача.

На форуму пошта , Мицрософт је потврдио да се исправка покреће са данашњим ажурирањем (в86.0.622.56) и погођени корисници могу да је тестирају тако што ће поново укључити брисање података хостоване апликације у Едге > Сеттингс > цлеарБровсингДатаОнЦлосе.

Популар Постс