Мицрософт Едге је спреман да победи Цхроме са функцијом „Појачавање покретања“.

 Мицрософт Едге Појачање покретања

Веб претраживачи су далеко најважнији софтвер на Виндовс-у. Пошто Мицрософт Едге сада користи Цхромиум, постао је једна од најбољих алтернатива Гоогле Цхроме-у и постаје све бољи у верзији 88.

Чини се да Мицрософт експериментише са новом функцијом која се зове Стартуп боост која ће омогућити брзо покретање Цхромиум Едге-а у оперативном систему Виндовс 10. Ова функција покреће скуп Едге процеса у позадини када укључите рачунар и омогућава Едге да се брже покрене .

Едге-ова нова функција за повећање покретања ради само када покренете прегледач са траке задатака, радне површине и веза у оквиру других апликација, као што је окно за веб претрагу у Виндовс претрази.Према Цхромиум обавезама, ова функција ће вероватно бити опциона и моћи ћете да је конфигуришете из Едге > Сеттингс > Систем. Када укључите ову функцију, функција покретања ће аутоматски покренути скуп процеса у позадини и приоритет ће бити постављен на „низак“.

Мицрософт Едге Стартуп појачање неће успорити ваш рачунар и има ограничен утицај на коришћење ресурса, захваљујући политици ниског приоритета у позадини.

Није јасно када ће ова функција стићи у Едге стабилне верзије, али неки корисници би могли да је виде у наредним недељама ако користе Едге Цанари или Дев верзије на Виндовс 10.

Нови Мицрософт Едге се показао прилично популарним и његов тржишни удео се такође побољшава, а технолошки гигант улаже сталне напоре да учини Едге бољим.

На пример, Мицрософт такође треба да експериментише са функцијом која се зове режим глаткоће распореда која ће омогућити режим глаткоће за померање точкића. У а урадити , Мицрософт је рекао да ће мерити утицај на померање корисника како би размотрио сва ажурирања за померање за које је делта потрошена на композитору.

Исто тако, постоји још један занимљива функција под називом 'Слеепинг Табс' , који има за циљ да побољша перформансе Едге-а замрзавањем картица на десктопу.

Популар Постс