Мицрософт Едге добија велико ажурирање са Виндовс 10 Превиев Буилд 17704

 Мицрософт Едге претраживач

Виндовс 10 Буилд 17704 долази са дугачком листом нових функција, побољшања, исправки грешака и, наравно, познатих проблема. Виндовс 10 Буилд 17704 такође ажурира Мицрософт Едге претраживач са новом страницом са подешавањима, побољшањима Флуент Десигн-а и још много тога.

Прво и најважније, Мицрософт Едге ће имати нову икону на верзијама Инсајдера, која би према Мицрософт-у требало да помогне корисницима да разликују верзију за преглед Мицрософт Едге-а и званичну јавну верзију.

Мицрософт доноси нове елементе Флуент Десигн у Едге претраживач. Приметићете неке суптилне промене у изгледу траке са картицама, пошто Мицрософт додаје нови ефекат дубине. Нова подешавања ивице

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Следеће је обновљена страница са подешавањима и више није сложена, што значи да можете брже да се крећете и брзо пронађете релевантна подешавања. Како софтверски гигант преправља подешавања Мицрософт Едге-а, приметићете и рафинирани мени који поставља уобичајене команде као што су Нова картица и Нови прозор. Прилагођавања ће вам омогућити да ставите уобичајене радње на почетак.

Можете да прилагодите траку са алаткама, што значи да можете уклонити опције за уреднији изглед или додати друге опције за боље искуство, потпуно је на вама. Као пријавио од нас прошле недеље, Мицрософт Едге добија побољшани мени подешавања који дели опције на подстранице, поређане по категоријама за брже и познатије искуство.

Мицрософт такође додаје нову поставку Едге претраживачу која ће вам омогућити да контролишете да ли сајтови могу да аутоматски репродукују медије, као што су видео или друга графика. Пронаћи ћете опције за прилагођавање понашања у оквиру Напредна подешавања > Аутоматска репродукција медија.

Поставка аутоматске репродукције медија има три опције – Дозволи, Ограничи и Блокирај. Функција аутоматске репродукције медија је подразумевано подешена тако да дозвољава и можете да ограничите (ограничите) аутоматску репродукцију да ради само када су видео снимци искључени, као и да потпуно блокирате аутоматску репродукцију на свим сајтовима док не ступите у интеракцију са медијским садржајем.

И на крају, али не и најмање важно, приметићете нову ПДФ икону у оперативном систему Виндовс 10 у апликацијама као што је Филе Екплорер када је Мицрософт Едге ваш подразумевани руковалац ПДФ-ом. Нова икона има смисла и релевантнија је.

Виндовс 10 Буилд 17704 је доступан за Виндовс инсајдере у кругу Фаст анд Скип Ахеад. Наведене измене ће бити објављене у јавности са Ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5 у јесен 2018.

Популар Постс