Мицрософт Едге добија нову игру и безбедносну функцију

 Мицрософт Едге ажурирање

Почев од 26. фебруара, Мицрософт је рекао да ће почети да замењује класични Едге новим Едге на рачунарима у програму Релеасе Превиев Ринг оф тхе Инсидер. Након бета тестирања Едге ажурирања са Инсајдерима, потрошачи ће га добити касније ове године, а предузећа ће имати избор да ли да прихвате нови Едге.

Едге је изграђен на Гоогле-овом Цхромиум мотору отвореног кода и то је солидан маинстреам претраживач са више примамљивих функција. Као и стари Едге, нови Едге је такође интегрисан у Виндовс 10, али Едге ажурирања више нису везана за ажурирања функција Виндовс 10, што омогућава Мицрософту да чешће ажурира претраживач.

Јуче је Мицрософт најавио ново ажурирање за Едге Дев Цханнел и представља нову игру сурфовања. Попут игре диносауруса у Цхроме-у, корисници могу да играју игру сурфовања без интернета у Мицрософт Едге-у.Технолошки гигант тренутно тестира сурф игру са Инсајдерима и игра много личи на СкиФрее игру старе школе компаније. Попут Цхроме-ове игре диносауруса, можете да играте Мицрософт-ову игру сурфовања помоћу миша, тастатуре, гамепада или додиром на екран са омогућеним додиром.

 Едге сурф игра

У игри сурфања, морате да возите таласе и идете што даље можете, избегавајући препреке као што су камење, шума и Кракен. Морате сакупити новчиће и доћи до циља најкраћим могућим путем, али можете наставити да играте док не умрете три пута у игри.

Сигурносна функција

Мицрософт Едге (стабилан) добија нову функцију која блокира преузимања софтверских програма које је СмартСцреен Мицрософт Дефендер идентификовао као потенцијално опасне, злонамерне или проблематичне.

Едге-ова функција потенцијално нежељених апликација (ПУА) би открила и блокирала вас да преузмете потенцијално нежељене програме на систему. На пример, Едге може да блокира програме који убризгавају рекламе или претраживаче у претраживач или оптимизаторе система.

 Мицрософт Едге ПУА

У Мицрософт Едге 80.0.338.0 или новијој, можете да укључите функцију из Подешавања > Приватност и услуге где морате да скролујете надоле до одељка Услуге и омогућите опцију.

Популар Постс