Мицрософт Едге добија нови мени Фаворити, ПДФ функције и још много тога

 Мицрософт Едге ПДФ ажурирање

Као део своје стратегије представљене раније ове године, Мицрософт Едге се сада покреће на свим Виндовс 10 рачунарима . За разлику од класичног Едге-а, Цхромиум Едге није везан ни за једно специфично ажурирање оперативног система Виндовс и Мицрософт је поново почео да ради на гомили узбудљивих побољшања за претраживач.

Нови Едге је заснован на Цхромиум-у и такође долази са функцијом обележивача налик Гоогле Цхроме-у под називом „Фаворитес“. Тренутно, Мицрософт вам омогућава да приступите Фаворитима помоћу падајућег менија и наменских страница Фаворити на којима можете лако да пронађете свој обележени садржај.

Са следећим ажурирањем, Мицрософт уводи ново искуство за мени Фаворити у Едге претраживачу. Ово ново искуство долази са структуром стабла која има за циљ да организује вашу дугачку листу обележивача. Мени Едге Фаворитес

Такође долази са наменским оквиром за претрагу, што значи да сада можете да пронађете важан обележивач без потребе да посетите главну страницу. Такође можете да обришете, преименујете или уредите своје обележиваче.

Едитор лозинки

Едге 88, за који се очекује да ће почети да се примењује касније ове године, коначно ће вам омогућити да уређујете сачуване лозинке без посете Мицрософт налогу.

ПДФ белешке

На основу повратних информација корисника, Мицрософт приближава Цхромиум Едге невероватном скупу функција класичног Едге-а.

Ново ажурирање за Едге ће коначно омогућити корисницима да додају белешке у ПДФ датотеке унутар. Можете приступити могућностима означавања тако што ћете изабрати пасус унутар документа, а затим додирнути опцију „Додај коментаре“, као што је приказано на слици испод.

 Едге ПДФ белешке

Можете да куцате, цртате или пишете користећи оловку или миш на ПДФ документима. Такође можете да истакнете текст у ПДФ документу.

Нови Едге је такође добио подршку за функцију табеле садржаја, која би требало да олакша навигацију унутар дугог документа.

Популар Постс