Мицрософт Едге добија функцију новчаника на Виндовс 11 и Виндовс 10

 Функција Мицрософт Едге новчаника

Предстојећа функција Мицрософт Едге-а „Новчаник“ могла би да буде веома згодан начин за безбедно управљање физичким картицама на мрежи и аутоматско откривање сродних понуда.

Када плаћате користећи Мицрософт ивица и наиђете на поље за унос броја кредитне картице или њених акредитива као што је ЦВВ, Мицрософт ће вас питати да ли желите да уместо тога користите сачувану картицу. Ово је одувек била опција у Едге претраживачу, али постаје све боље са наменском страницом „Новчаник“.

Функција Едге новчаника доступна је одабраним корисницима у Сједињеним Државама и чини се да је Мицрософт А/Б тестира. Другим речима, чак и ако преузмете и покренете Едге Цанари, нећете моћи да приступите страници Новчаника осим ако ваш уређај није укључен у Мицрософтов затворени А/Б систем који је одувек био мистериозна платформа за тестирање.Едге'с Валлет је по концепту сличан постојећој функцији претраживача за чување ваше картице и такође не види ваше стварне акредитиве. Вреди напоменути да Мицрософт не ради са мрежама кредитних картица нити дели ваше податке са трећом страном, али планира да користи Бингову функцију Рабате и аутоматски препоручује купоне.

 Новчаник Едге претраживача

Ево предности коришћења Мицрософт Едге новчаника:

  • Помоћу Новчаника можете уштедети више од 50 УСД годишње.
  • Едге може аутоматски да примени купоне на благајни откривањем картице и њеног продавца.
  • Можете да искористите додатни повраћај новца за одабране куповине уз Бинг попусте.
  • Можете погледати персонализоване понуде за производе који вас највише занимају.

 Едге Валлет

Да бисте започели, потребно је да кликнете на дугме које вам омогућава да додате картицу.

 Екран Мицрософт Едге новчаника

Као што можете видети на горњој слици екрана, можете да сачувате детаље о картици као што су њен број, ваше име на картици, датум истека, ЦВВ, па чак и да дате надимак картици. Такође можете да сачувате своју адресу за обрачун, али запамтите да ова функција тренутно ради само у Сједињеним Државама.

Када завршите, можете погледати понуде везане за картицу.

Ове детаље картице ће динамички попуњавати Мицрософт Едге без потребе за ручним уносом. Тренутно није могуће видети недавне трансакције картицама.

Овај додатни слој безбедности кредитне картице ће прво бити уграђен у Мицрософт Едге за Виндовс 10 и Виндовс 11. Касније ће бити додат мацОС-у и другим уређајима као што је Андроид. Новчаник се аутоматски синхронизује на свим уређајима, тако да можете аутоматски да попуњавате податке о картици са било ког места.

Као што је поменуто на почетку, у почетку се покреће само за америчке купце, а подршка за више региона стиже касније ове године.

Популар Постс